Gdzie sadzić i stawiać zagrody ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -helios1005-, 14 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -helios1005-

-helios1005- Czeladnik forum

Tylko tak z grubsza policzyłem ile jest drzew i zagród , [ nie licząc specjalnych ] .
    Wyszło mi że jest [ tak na mej farmie ] , około 80 drzew i około 70 zagród, a tu ekipa pisze że nowe wstawia !!! Więc mam pytanko, GDZIE SADZIĆ TE WSZYSTKIE ROŚLINY ????? Nie licząc tych z zadań !!!! Może jakieś nowe miejsce do sadzenia i hodowania ???? Już mam dość kasowania zagród , przed eventem i ponownego wstawiania po evencie . Co na to ekipa ??? Co na to gracze ???? :(:(:(:(:(:(:(:(

2. otomana

otomana Czeladnik forum

Popieram w 100 % Fakt, gdzie to wszystko zagospodarować ????? :( Ekipo , może jakaś nowa plansza ?????? :(:(:(:(:(

3. Mamba79

Mamba79 Czeladnik forum

Ja nie liczyłem , ale myślę że mam coś koło tego, albo coś więcej, lub mniej. Już tym likwidowaniem zagród przed eventem i po jego zakończeniu , myślę:p:p:p że się pogubiłem , czego ile mam. Popieram w 100% by dano nowe miejsce , do sadzenia drzew i zagród.;););););) EKIPO, MOŻE COŚ DACIE ???????????????????????????????????????????????????????????

4. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Dzień dobry,

-helios1005-, Mamba79 dział pomocy nie jest działem dyskusyjnym, więc nie rozumiem o co to bicie piany bo pytania tu nie widzę. Każdy z nas jest na farmie sobie sterem, okrętem i żeglarzem i decyduje o tym co aktualnie robi na swoich włościach. Gra jest w dużej mierze strategiczna - trzeba reagować samemu na zmiany cen na targu i produkować to na co jest akurat zbyt po dobrej cenie. Gra nie polega tylko na bezmyślnym klikaniu, sianiu i zbieraniu. Trzeba trochę wysilić swoje szare komórki.

otomana kolejne pole to pamiętaj kolejne tysiące zielska eventowego do wysiania i kolejne kilkaset wypadajek do zebrania z którymi już teraz większość graczy (czytając wątki eventowe) ma problemy. Ekipa nie ma tutaj nic do dawania albo odbierania. Jesli producent będzie chciał wprowadzić nowe pole do gry to je wprowadzi bez względu na to czy nam się to podoba czy też nie. Zrobi to w oparciu o chłodną kalkulację (opłaca się czy nie). Pomysł nowej strefy możesz zgłosić w dziale Zbiór aktualizacji i pomysłów. Ale już teraz wisi tam kilka tego typu pomysłów i w większości gracze są na nie.

Pozdrawiam

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Bo nie stawia się wszystkich drzew i zagród na raz.Jak bym chciała postawić wszystko,co mam,to bym potrzebowała z 25 farm albo i więcej.Trzeba wybrać co i kiedy hodować.

FarmaBeatki37 i ania1713 lubią to.
  6. -helios1005-

-helios1005- Czeladnik forum

No tak, Eksperta Forum trzeba słuchać ! Ekspert ma zawsze rację !!!!!

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pomagającemu dziękuję, czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

8. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

a ja zadam pytanie,po co jest strefa specjalna,tam od długiego czasu nic się nie dzieje,mogli by pozwolić stawiać drzewka lub zagrody

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kacperek50 w tej strefie i tylko tam od czasu do czasu aktywowane są akcje specjalne i niech tak pozostanie. Jak dla mnie jest już wystarczająco dużo miejsca.
    Do dalszych dyskusji/ składania propozycji/ pomysłów i zamieszczania opinii zapraszam do odpowiedniego działu:
    >>Zbiór aktualizacji i pomysłów<<. A decyzję o nowych powierzchniach jak zawsze podejmuje Producent gry.

Czy Autor tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

10. SMOD_Atena

kacperek50 Twój post usunęłam, dział Pomocy nie służy do dyskusji, nie zaśmiecaj proszę wątków.

Czy Autor tego tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

11. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.