gdzie sa pnącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 53klasa, 15 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 53klasa

53klasa Książę forum

Kilkakrotnie zdobyłam pnącza w spółdzielni za wykonane zadania i nie wiem gdzie ich szukać może ktoś wie,proszę o podpowiedź

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

Pnącza znajdziesz na Cudownym Pnączu, które otrzymasz po wykonaniu misji w Spółdzielni.
    Wszystkie potrzebne informacje znajdziesz w Poradniku

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. 53klasa

53klasa Książę forum

Na cudownym pnączu mam juz dużo gałązek, ale nigdzie nie ma tych nowych- pustych, które zdobyłam w spółdzielni za zadanie.Są tylko te niebieskie dostępne za floreny. Przeszukałam już cale Pnącze kilka razy. Ostatnie zdobyłam w spółdzielni za zakończenie zadania związanego z pełnią księżyca kilka dni temu i nadal nic nie ma.

4. MOD_Zła

Sprawdź, czy nie masz zaznaczonej opcji "ulubione".
    Jeśli tak, musisz ją odznaczyć w pasku wyboru na pnączu po lewej stronie. Czyli wybrać ikonę [​IMG] - wszystkie rzędy. Wtedy będą widoczne wszystkie pnącza, również te zdobyte ostatnio w spółdzielni.

Czy mogę jeszcze pomóc?

5. 53klasa

53klasa Książę forum

Nie, dziękuję. Już chyba wiem, na czym polegał mój błąd. Sądziłam, że zdobywając gałązkę pnącza w spółdzielni, zawsze będę ją miała pustą , do wypełnienia dowolnymi itemami. A przecież tak nie jest. Mam gałązki zablokowane szarymi itemami, których nie posiadam.

6. MOD_Zła

Proszę bardzo :)
    Skoro wszystko jasne, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.