Gdzie są szopy...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 26 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Na mojej farmie postaci eventowe wyskakują tylko na głównej farmie i dzikiej łace i to w minimalnych ilościach. Już 2 kwadranse nie mogę dokończyć 'produkcji papierkow i z powodu braku szopów, które nie mogę nakarmić. Czy tylko tak jest u mnie...

Ps staram się nie używać znakow interpunkcyjnych gdyż pani mod zwróciła mi kiedys uwagę, ze krzyczę na nią i ekipę tymi znakami...co jest dla mnie bardzo dziwne bo zawsze odnoszę się do wszystkich uprzejmie i z kulturą, no ale trudno...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Danusia papierki od cukierków wypadają ze zbiorów, z tych papierków i eventowej rośliny (landrynka) robimy w młynie Niesamowite cukierki, które następnie oddajemy pojawiającym się postaciom.
    Aby postacie się pojawiały musisz mieć zaznaczony malutki kwadracik, tak jak na poniżej wklejonym screenie wskazuje czerwona strzałka:

znaczek.jpg

Jeśli na jednej łące postacie się nie pojawiają dłuższy czas, to przejdź na drugą lub odśwież stronę klawiszem F5.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

P.S. Krzyk na forum oznaczają wykrzykniki i pisanie wielkimi literami.

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dziękuję, przeoczyłam ten krzyżyk. Miłego dnia:)
    Musiałam edytować, ponieważ mam zaznaczony ten krayżyk a na głównej łace wciąż ani jednego szopa...

4. SMOD_Atena

Tak jak napisałam wyżej: jeśli na jednej łące postacie się nie pojawiają dłuższy czas, to przejdź na drugą lub odśwież stronę klawiszem F5.
    Sprawdź proszę jeszcze raz. Jak nadal nie będzie postaci to może wyloguj się i zaloguj ponownie. Być może musisz na te postacie zaczekać dłużej, ale jeśli masz zaznaczony ten kwadracik to pojawią się na pewno.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dzięki, zrobię tak jak radzisz i moze to pomoze .

6. SMOD_Atena

cyfrzak Twój post usunęłam, w niczym nie był pomocny.

A skoro Autorka dalszych pytań nie ma to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.