Gdzie są moje rekiny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 6 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Na początku tygodnia odblokowałam posąg rekinów na Bahamaramie, teraz chcę wychodować rekiny i co widzę? rekiny u góry w szarej poświacie,i jakoby znów je mam odblokować. Wchodzę więc jeszcze raz i w celu odblokowania, bo moze coś sie wcześniej nie powiodło, alejest jasny przekaz: Rekinyzostały odblokowane, Zresztą wychodowłam już ich oparę dziesiątek bo wykupiłam zaraz ich kryjówki. Proszę mi powiedzieć, dlaczego nie mogę ich chodować?

2. fkamil

fkamil Komandor forum

A to nie jest tak, że najpierw odblokowujemy dostęp do kupna rekinów za sianogrosze, a drugi posąg to hodowla?

3. basia99999

basia99999 Forum Pro

musisz jeszcze odblokować w 5 komnacie dostęp do hodowli rekinów

4. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Ok, ale ja nie widzę drugiego posągu do hodowli Gdzie on się znajduje Bo ja już nie mam żadnego posągu na czarno

5. fkamil

fkamil Komandor forum

5 komnata, 4 posąg w górnym rzędzie

6. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

JUŻ MAM !dZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC!

7. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Najlepiej zajrzyj do każdej komnaty 2 posągi są na pewno do odblokowania.

8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

-basia1953-, Twój post z samym cytatem usunęłam.
    Danusia, przypominam, że na forum nie można pisać wielkimi literami (caps lock). Normalna czcionka jest znacznie bardziej czytelna.

Graczom dziękuję za pomoc i skoro właściwy posąg się znalazł, zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.