Blad Gdzie są moje floreny?!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika {Monia}, 3 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Witam. Wczoraj wysłałam smsa o podanej mi treści i na wyświetlony numer aby zakupić floreny smsem. Wszystko poszło jak po maśle, już po kilku minutach floreny doładowano. Dziś chciałam zrobić to ponownie.

Kliknęłam na plusik przy ilości moich florenów. Przekierowało mnie do banku gdzie ponownie kliknęłam na możliwość zakupu florenów smsem. Wyświetlono mi inf na czerwono, że numer na który mam wysłać smsa zmienił się od momentu moich ostatnich zakupów (ostatnie były wczoraj). Dokładnie spisałam numer BIG i nr telefonu i wysłałam sms. Po kilku minutach zorientowałam się, że podany mi numer na który wysłałam sms był taki sam jak wczoraj a miał być przecież inny. Ja ze swojej strony zrobiłam wszystko tak jak mi napisano, przepisałam taki numer jaki mi się wyświetlił. Oczywiście kasa z konta ubyła a florenów jak nie ma tak nie ma. Oczywiście nie przyszedł do mnie zwrotny sms, że konto zostało doładowane a zamówienie zrealizowane. Skoro więc miał być inny numer, a podano mi taki sam to dlaczego ja mam płacić za błędy systemowe? Dodam też, że do Pomocy Technicznej napisałam ale odpowiedzi jak nie ma tak nie ma.

Co mam teraz robić? Czekać?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam :) Problemy z płatnościami zgłaszamy poprzez formularz płatności :KLIK
    Jeśli tak uczyniłaś, a nie uzyskałaś odpowiedzi, nawet wiadomości systemowej, sprawdź proszę folder SPAMu. Być może wiadomość z PT tam się znajduje.
    Na forum niestety niewiele możemy pomóc.

3. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Dobrze, wysłałam zgłoszenie tak jak opisano w poradniku. Czekam w takim razie na odpowiedź. Dziękuję i można zamykać.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Również dziękuję i na życzenie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.