gdzie są floreny dla mnie?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mariogangsta, 1 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mariogangsta

mariogangsta Forumowy żółtodziób

Byłem w Banku; zakładka "Cash for Action" ,wypelnilem formularz dla Lacoste,podałem maila,telefon,jeszcze odebrałem od nich sms-a za 4 zł a floreny i tak się nie pojawiły.Prosze o pomoc.

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Cytat z poradnika :

"Funkcja Cash for Action jest ofertą partnerską.
    Dzięki tej metodzie można otrzymać walutę gry za darmo. Jedyne co trzeba zrobić, to wypełnić ankietę, zarejestrować się na pewnej stronie, itp. Waluta gry zostanie dopisana po otrzymaniu potwierdzenia od danego partnera na adres e-mail osoby korzystającej z tej usługi.

Oferty te mogą być różne, w zależności od partnera. Przed skorzystaniem z którejkolwiek proszę o uważne zapoznanie się z warunkami doładowania konta florenami.

Przykładowe oferty:
    BigPoint jest współodpowiedzialny za to, aby waluta gry dotarła na konto gracza, o ile gracz dopełnił rzetelnie wszystkich warunków oferty. Jednak nie mamy wglądu na to w jakich akcjach Cash for Action dany gracz bierze udział, jak i na rodzaj oraz ilość waluty, którą powinien za daną ofertę otrzymać.

Gracz ma jednak sam możliwość sprawdzenia „Statusu” swojej oferty u odpowiedniego oferenta. Czasami dopisanie waluty trwa dłużej, ponieważ nasz partner sumuje większą ilość takich operacji i dopiero wtedy przekazuje nam je w „pakiecie”.

Z tego powodu odsyłamy graczy najpierw do Supportu danego partnera, który może poinformować ich o tym, czy waluta została nam już przesłana czy nie.
    Z danym oferentem można się skontaktować przez jego własną stronę z ofertami.

Niestety gracze reklamują również często problemy z dopisaniem waluty gry za Cash for Action u złego partnera.
    Dla przykładu: Jeśli gracze składają w Gratispay (jednym z naszych partnerów) zamówienie u Flottoversand oferta), to sporo z nich pisze bezpośrednio do Flottoversand z zapytaniem gdzie ich waluta gry się podziewa. Oni nie wiedzą jednak nic o naszych grach, dlatego w tym wypadku należałoby się zwrócić bezpośrednio do Gratispay na ich głównej stronie (gdzie znajdują się również wszystkie oferty). Tutaj mogą pojawić się też problem: Niektórzy partnerzy nie mają podanego lub mają schowany adres kontaktowy. Może się też tak zdarzyć, że gracz nie otrzyma w ogóle odpowiedzi zwrotnej. W takich wypadkach prosimy graczy, by ponownie do nas napisali dokładnie opisując swój problem, podali partnera oraz (bardzo ważne) dokładny czas/datę, kiedy korzystali z Cash for Action. Następnie sprawa zostaje przekazana do Działu Płatności, gdzie w pojedynczych przypadkach kontaktujemy się z danym partnerem."

Co prawda w cytacie nie ma mowy o Lacoste,ale myślę,że odnosi się to też i do tego oferenta ;)
    Nie wiem czy te floreny zostaną Ci dopisane czy nie,ale wiem jedno,jak podałeś swój nr telefonu,to prawdopodobnie automatycznie uruchomiła się subskrypcja i na Twój nr będą przychodziły codziennie płatne sms-y. Tak załatwiła się kiedyś moja siostra i później był problem żeby tę subskrypcję wyłączyć,dlatego ja nie wypełniam już żadnych ankiet i nigdzie nie podaję mojego nru ;).

zzizzie lubi to.
  3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Tak jak podała Ewa zastosuj się do tego co zawarte jest w poradniku. ;)

EDIT: Dalszych pytań nie widzę, więc zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 listopada 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.