gdzie kupić słonie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katarzynaz, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katarzynaz

katarzynaz Okazjonalny autor

nie mam na targu zwierząt z bahamaramy podpowiedzcie gdzie kupić słonie

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ale nie widzisz ofert słoni, czy w ogóle nie widzisz ikonki ze zwierzętami z Bahamy na targu?

3. katarzynaz

nie widzę żadnych zwierząt z bahama do sprzedaży

4. Kathea

Kathea Baron forum

Roślinek pewnie też nie widzisz, oprócz drzew z TS, rzemiosła pewnie też nie masz. Żadnych zagród nie możesz postawić, drzew też nie..... (AFP aktualne)

5. katarzynaz

zagrody i rośliny mogę kupić na bahamaramie ale dlaczego nie widzę nigdzie ani małp ani wielbłądów i wreszcie tych słoni

6. beataduda

beataduda Zaawansowany

A odkrywałaś je w świątyni??

7. Kathea

Kathea Baron forum

To masz dobrze, u mnie na targu dostępne z wyspy mam właśnie tylko owoce z TS.

8. katarzynaz

a nie pamiętam lece sprawdzić dziękuję bo zdaje się że to będzie rozwiązanie mojego niewidzialnego słonia, pozdrawiam

9. katarzynaz

o matko bardzo zmieniła się moja świątynia, tyle miałam odblokowanych posągów a tam wszystko jest teraz ponownie do odblokowania to jakiś koszmar

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

11. W związku z tym ze wątek o podobnej tematyce już istnieje ....TUTAJ ... i z ...TYM... ogłoszeniem i żeby trochę przejrzyściej się zrobiło tutaj zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.