Opinie Gdzie jest Robert Robak?

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Jun 19, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Szłam drogą Agniechy i oto rezultat:

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

po posianiu 5 679/891

kalinamala, leloszek373 and WandaTab like this.
  3. abask

abask Fanatyk forum

Qrcze... Za mało kluczy jest? Nie da sie odkryć wszystkiego?

4. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

kluczy wystarczy dobrze popatrz może gdzieś nie odkryłaś

5. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Biznes biznesem, ja hamaczki lofff :inlove: eventu miałam nie robić ale... Ktoś mnie zmotywował ;) i obiecał po pracy zasłużony odpoczynek - prawda? :p

kalinamala, oset53 and krasnoludek10 like this.
  6. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Gałązka na pnączu już pracuje. Zrobię jednak wszystkie zadania

7. krasnoludek10

7 439/980

Zbiór o 1:15

8. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Pnącze odpalone . Event zakończony.
    Podziękowania za informacje ułatwiające poruszanie się po labiryncie.

9. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A mi się przez te burze wszystko posypało i dzisiaj nie mogę zagrać bo nie działa mi internet, który mam w komputerze... Także event mam chyba z głowy...8) miłego wieczoru. :)Jeśli nie jutro to pewnie dopiero w poniedziałek coś z tym zrobią.

10. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Pamietaj, zeby przypilnowac fakture. Maja obowiazek skorygowac.

Mnie ten event bawi. Sam sie robi.

oset53, SperanzaE and krasnoludek10 like this.
  11. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Spoko, już włączyli. :) Jeden dzień, zwłaszcza po takich wichurach jest dla mnie jak najbardziej usprawiedliwiony.
    Niektórzy dużo bardziej wczoraj ucierpieli. I w mojej okolicy też sporo drzew było poprzewracanych.
    W każdym razie, się udało :) Plony z opóźnieniem zebrane, i do Labiryntu na noc też eventówkę wysiałam, bo wypadajek na razie mam wystarczająco dużo. Zresztą i z tej roślinki sporo ich leci. Także, myślę, że da radę skończyć :)

12. krasnoludek10

Ja zbieram o 1:15 eventówkę i chyba dalej będę ją siał.

13. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Hmm.. miałam nie robić, ale patrząc na rozrysowane plansze Dotikampo (zwłaszcza te czerwone zakazy :D ) przyjrzałam się bliżej planszom i próbuję zgarnąć pnącze. Jak to ja: tylko na jednej łące. Powinno się udać :)

Nie ukrywam, że sprawę przesądziły wylosowane 12/24godzinowe kupony (chyba z cztery na 10 losowań) plus pomocnicy z kalendarza

14. krasnoludek10

9 200/1 072

leloszek373 likes this.
  15. magros

magros Nadzorca forum

witam mnie brakuje 4500 roslinki i 200 map jakos dociagne chocierz dzis impreza jutro trzeba zrobic przyjecie dzieciakom trudno bedzi ale dam rade

16. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

wypadajek masa na plusie ale nie mogę ostatnio żadnych bonusów wykręcić i z sianiem jest grzej,znacznie gorzej

kalinamala and krasnoludek10 like this.
  17. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A, wy do pnącza, a ja mimo wszystko nadal chcę spróbować zrobić cały event. I chyba jeszcze raz na noc wysieję eventówkę na Super Polach. Obmyśliłam sobie tak drogę, żeby najpierw postarać się o obydwa "ładunki" z Super Paszą. Dalej chociaż dwa z interesujących mnie itemów, nawet jak chmurek nie będzie, to z miłą chęcią postawię je na Wyspie a może przy Wodospadach, będą lepiej wyglądały :) A potem resztę, o ile się wyrobię :)

kalinamala, krasnoludek10 and hlnrys like this.
  18. krasnoludek10

10 961/1 162

leloszek373 and Anhedrea like this.
  19. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Ja dzisiaj zakończę event (bez zbędnych pól labiryntu) czyli wszystkie fanty na których mi zależało i pnącze z itemami, brakuje mi tylko 26 map, i z rozpędu zrobiłam jeszcze jeden zasiew, to jeszcze coś zgarnę niepotrzebnego

20. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Dzięki Wodzu za radę :)

Thread Status:
Not open for further replies.