Gdzie jest Robert Robak?-srebrny klucz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika juras, 24 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juras

juras Weteran forum

BP pogratulowało mi otrzymania srebrnego klucza. Misję skończyłem;1 klucz pozostał. Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie co do klucza pytania czy:
    - zostanie wymieniony po evencie i na co?
    - pozostanie w stodole do następnego eventu o podobnej mechanice?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chwilę obecną nie przewidziano żadnych profitów przy wymianie niewykorzystanego, srebrnego klucza.

Myślę, że po prostu zostanie usunięty ale dopytam jeszcze czy są jakieś nowe informacje co z tym kluczem. Bardzo proszę o cierpliwość.

3. juras

juras Weteran forum

Dziękuję, będę czekał cierpliwie, bo ciekawość mnie zżera jaki charakter ma nagroda;)

4. SMOD_Atena

juras tak jak wyżej napisałam najprawdopodobniej nie będzie za ten klucz żadnej nagrody ponieważ tak jak napisane jest w Ogłoszeniu, każdy Gracz otrzymał 1 taki klucz na wypadek pomyłki w wykonywaniu zadań i np. pominięciu jednego zadania, w którym nagrodą jest klucz.
    Jak otrzymamy jakieś nowe, oficjalne informacje to będą zamieszczone na forum.

5. SMOD_Atena

juras tak jak podejrzewałam, niewykorzystane przez Graczy klucze zostaną odpisane z kont bez wymiany.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. juras

juras Weteran forum

Nie, dziękuję, sprawa wyjaśniona i przepraszam, że to pytanie zadałem i narobiłem Ci niepotrzebnej roboty; po tylu latach gry mogłem być pewny takiego rozwiązania, mało tego; byłem pewny, wiedziałem...ale czasem nie mogę się oprzeć:cry:;)
    Miłej niedzieli.

7. SMOD_Atena

Nic nie szkodzi :)
    Wzajemnie miłej niedzieli życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.