gdzie jest item "Ghulonez"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika violaaab, 7 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. violaaab

violaaab Forumowy żółtodziób

witam, proszę o pomoc nie mogę umieścić i na cudownym pnączu itemu „Ghulonez”, w czasie pełni wymieniłam roślinki ewentowa na item „kuchnia wiedźm”, gdyż tym razem nie było „Ghulonez”, nie było nic innego co według mnie pasuje do umieszczenia na cudownym pączu – na chmurce „Ghulonez”, ale nie chce przyjąć, miałam nadzieję, że „kuchnia wiedźm” to polska wersja „Ghulonez”, czy wymieniłam, zły item, czy mam błąd techniczny, pomocy

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Item "Ghulonez" potrzebny na rząd jest dostępny w sklepie Jacka podczas każdej edycji eventu Pełni.Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. violaaab

violaaab Forumowy żółtodziób

właśnie podczas ostatniej akcji zakupiłam w sklepie Jacka item "Kuchnia wiedźmin" , bo tym razem nie było (lub nie widziałam), a sprawdzałam parę razy itemu "Ghulonez", po wyglądzie i z braku innego podobnego wybrałam w/wym. item, ale nie chce dopasować się do chmurki na cudownym pnączu, to pewnie nie ten kupiłam, :oops:

sorki, sprawdziłam, nie ten item kupiłam :p, ale ze mnie ciapa ;), ale naprawdę nie widziałam itemu "Ghulonez", temat uważam za zamknięty

Twoje posty połączyłam.Jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy pierwszym swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 maja 2015
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety na każdą chmurkę musi być określony item i na tę chmurkę gdzie ma być Ghulonez,tylko ten postawisz.Wyglada tak :

A skoro już się sprawa itemu wyjaśniła to miłej nocy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.