Gdzie dyskutujemy o zasadach?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ostrzegacz, 23 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ostrzegacz

ostrzegacz Weteran forum

Nie chcę wywoływać niesnasek.
    Zmuszony jestem jednak prosić o wyznaczenie miejsca do rzeczowej dyskusji o zasadach (zapisach regulaminu).

Zapis 2.2 Regulaminu forum ogranicza w sposób niedopuszczalny wolność i komunikatywność moich i Waszych wypowiedzi.

Z wyrazami szacunku i życzeniami udanego dnia Krzysztof Adam Kopcik nick ostrzegacz.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przed zalogowaniem się po raz pierwszy na nasze forum masz do wyboru akceptację lub odrzucenie Regulaminu forum. Akceptacja to jednoczesne wyrażenie zgody na przestrzeganie wszystkich zasad zawartych w Regulaminie. Zaakceptowany Regulamin nie podlega dyskusji i nie ma na forum miejsca, w którym możesz o nim dyskutować.Jeśli nie akceptujesz Regulaminu i nie chcesz przestrzegać jego zasad tym samym nie możesz być czynnym użytkownikiem tego forum lub musisz liczyć się z tym, że za złamanie któregoś z jego punktów możesz otrzymać przewidziane punkty karne.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Nigdzie nie można... Ja już raz się nacięłam i skutecznie mi wyperswadowano, że "o Regulaminie się nie dyskutuje, Regulaminu się przestrzega".
    Odwieczna zadra tego forum.

ostrzegacz lubi to.
  4. ostrzegacz

ostrzegacz Weteran forum

Przepraszam, ale serdecznie proszę o uszczegółowienie pojęcia "standardowy język polski".

To język polski - język ludzi wolnych - nikt jeszcze nie był na tyle nierozsądny by go skodyfikować w coś zbliżonego do Standard Hochdeutsch.

Język polski może być literacki lub potoczny, ma też gwary.

Oczywiście możecie Państwo twierdzić, że jestem tu jako Polak niemile widziany, ale proszę mi to napisać wprost.

Ograniczanie kultury narodowej według swego widzimisię i niedopuszczanie nawet zalążka wiedzy której młodzież nie ma się teraz gdzie nauczyć; pachnie bardzo dziewiętnastowiecznie.

Na przykład: wszystkie wpisy ze słowem rower powinny zostać usunięte gdyż jest to słowo angielskie i do tego kryptoreklama.

Ostatnie edytowanie: 23 października 2015
    myszulka lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Każdy użytkownik jest mile widziany i myślę że wszystkim powinno zależeć aby wszyscy czuli się i bawili na forum dobrze. Jeśli komuś nie odpowiadają zasady jakie są ustalone na naszym forum to tak jak napisałam wyżej i nie będziemy rozkładać Regulaminu na czynniki pierwsze.
    A co do języka obowiązującego na polskim forum, to obowiązuje język polski i posty mają być czytelne i zrozumiałe. Możesz zamieścić tekst w języku obcym pod warunkiem zamieszczenia polskiego tłumaczenia. Wszystkie te informacje znajdziesz w Regulaminie forum : >>>klik<<<.
    Na zadane przez Ciebie w tytule tematu pytanie odpowiedziałam w moim pierwszym poście, powtórzę jeszcze raz - na forum nie ma miejsca na dyskusje o zasadach Regulaminu, zaakceptowałeś Regulamin, więc jesteś zobowiązany do jego przestrzegania.
    Temat uważam za wyczerpany, w związku z czym zamykam.