Garnki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 6 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Zanim napiszę do PT chciałem dowiedzieć się czy też macie tak żebym nie mógł kupić garnków tz .nie ma wogóle a sprzedać mogę

2. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Pewnie nikt nie sprzedaje garnków na Twoim targu u mnie jest tylko 72 oferty sprzedaży

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

genetix25 to nowa misja w Spółdzielni, pewnie każdy zbiera produkt, żeby ją ukończyć. Zaglądaj na targ, może pojawią się oferty :)

4. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mod
    wiem że nowa misja , ale może żle wyraziłem się i zapytałem
    nie mam wogóle tego znaczka ,bo czasem nie ma ofert i jest na szaro , wiem o tym jak nie ma ofert
    ale tu nie mam w tabeli jako garnki

5. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Choćby na szaro, ale taka zakładeczka z garnkami powinna być. Chyba że... Ty jeszcze nie masz możliwości ich produkowania gdyż Twój poziom jest zbyt niski i nie dotarłeś jeszcze do osłów. Wówczas dla Ciebie na targu garnków jeszcze nie będzie ;)

gosiagosia60 lubi to.
  6. Sekme

Sekme Generał forum

A to jakaś ciekawostka... przy czym chyba lokalna...
    Jeśli masz osły, fabryczkę i produkujesz garnki, a w zakładce kupna nie ma takiej ikonki, to jest to ewidentny błąd chyba tylko na Twoim serwerze. Wczoraj były kłopoty z wyświetlaniem różnych rzeczy i programiści przy tym dłubali. Rozwiązanie jest jedno - kontakt z PT. Chyba, że modzi zaraz napiszą, że już zgłoszone i trzeba czekać.

Inna nie mniej ciekawa sprawa...
    Na moim targu (39) obok garnków są np. skrzydła na imprezę o_O
    Modzi zgłosiliście już to?

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

u mnie od wczoraj tez skrzydla sie pojawily

8. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Tak właśnie mam 81 poziom i produkuję garnki , w zakładce jest ikonka ale tylko ile posiadam a ,,KUP,, nie ma
    Jednym słowem czeka mnie pisanie do PT czego nie lubię , a może odczekać ?
    w każdym bądż razie dziękuję za wypowiedzi
    można zamknąć , bo nic nie wydumamy
    ps. skrzydła też są u mnie ale na szaro

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję, zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.