Garnki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Osam-, 23 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Osam-

-Osam- Forumowy żółtodziób

Gdzie zdobywa sie garnki do zleceń.
    bo jakoś nie widze skąd je można zdobyć

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Warsztat w mieście -> osły -> fabryczka o nazwie "kotlarnia" :)
    Od poziomu 60 :)

MOD_Kleopatra lubi to.

3. Tak jak napisała zzizzie garnki otrzymujemy z kotlarni jest to fabryczka osłów którą można wybudować w warsztaciku w mieście :)
    Gotowe garnki możesz również kupić na targu :)

zzizzie dziękuję za pomoc :)

zzizzie lubi to.
  4. -Perełka-

-Perełka- Czeladnik forum

Żeby wybudować kotlarnię zwykłą, trzeba mieć 4 szt. złomu który miał przy zbiorach z pół ,drzew i zagród wyskakiwać tylko jakoś nie wyskakuje.Dostałam kotlarnię pomarańczową II za ukończone poprzednie zadanie i nie mogę jej ustawić ponieważ nie mam tej zwykłej.

5. No niestety ta wypadajka jest unikatem ale może poszukaj misji w spółdzielni tam są skrzyneczki XXXL w których często jest złom potrzebny do wybudowania kotlarni. Ja z 2-ch takich skrzyneczek dostałam 8 sztuk złomu :)

6. Wyjaśnione, pomimo obecności na forum autor więcej pytań nie zadał zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.