Garncarstwo-Kuba Barański

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmerm01, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmerm01

farmerm01 Forumowy żółtodziób

Witam. Większość zleceń od Kuby Barańskiego zawiera garncarstwo, a ja nie mam pojęcia o co chodzi, na bahamaramie mam odblokowaną tylko trzcinę cukrową, marakuję i cynamon.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jest to produkt z fabryki anakond na wyspie. Fabryka czyli Garncarnia była do zdobycia w evencie Świat totalnie dzikich zwierząt, gotowy produkt możesz kupić na targu, jeśli masz odblokowany posąg anakond.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. farmerm01

Otóż anakond nie mam odblokowanych, są jakieś 500 złotych bananów ode mnie, natomiast mam zlecenia z garncarstwami i mogę je kupić na targu.

4. SMOD_Atena

W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd, ja już zapomniałam nawet kiedy odblokowałam ten posąg i źle myślałam.

Czy odnośnie tego produktu masz jeszcze jakieś pytanie?

5. farmerm01

Tak, dlaczego mam ten produkt w zleceniach? :D 3,4/5 misji jest związanych z tym, czy to nie jest błąd?

6. SMOD_Atena

farmerm01 skoro możesz produkt kupić na targu to jest też w zleceniach.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

7. farmerm01

Proszę nie zamykać wątku, lecę już pograć w tenisa bo mnie kuzyn zabije za spóźnianie się, pozdrawiam :p

8. SMOD_Atena

Miłego grania i również pozdrawiam, ale skoro nie masz dalszych pytań to w jakim celu wątek ma być otwarty?

9. farmerm01

Ok niech już będzie nie będę mógł robić zleceń, ale mam kolejne pytanie- czy są kolorowe papugi? Czy pierwsze w kolejności są małpy?

10. SMOD_Atena

Kolorowych papug nie ma w grze, na wyspie możemy hodować w oazie miłości:
    • Małpy,
    • Wielbłądy,
    • Pandy.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

11. farmerm01

nie dzienkuje :p

12. SMOD_Atena