Opinie Garbate szczęście oraz super oferta zakupu złotych bananów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 13 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

tak różowe wielbłądy

AnnDżelina lubi to.
  2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

gratki ja wielbłądy mam eventowe a z ts-ów na wyspie ze specjalnych to tygrysy czerwone pandy i jakieś pomarańczowości
    a na farmie łascic wprawdzie nie było ale mam pomarańczowe lisy :inlove:- pierwsze i jedne jedyne, jelonki :inlove:, żółte niedźwiadki xD, kaczy staw czerwony :p,żółta mleczarnia dla kóz xD- nie ma co dalej wymieniać
    o drzewach nie warto wspominać nawet :oops:

lisy i jelonki cieszą :)

3. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Pewnie ,że mam .Dziękuję:D

4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

xD i to jest super drugi punkt po bajecznym pierwszym miejscu w grafice
    nie pamiętam takiego czasu jak teraz bym po skończonym evencie i tak za każdym razem wchodziła na planszę eventową :)
    a tu włażę i gapię się i podziwiam codziennie no pełen relaks jak one tak tuptają w kółko
    jogging wielbłądów w trampeczkach ;):D:inlove:

5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

hipki dostalam nareszcie :p pierwsze8) w pasku juz grzeja ławe:cry:xDxD:cry::cry:

6. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ja po 30 minutach jażdy zlazłam z wielbłąda i szłam obok. One są okopne na Saharze.

Ewent skończyłam.

7. kheme

kheme Analityk forum

Skończyłam. :inlove:

Dziękuję za pomoc tym, którzy pomagali mi wbić nieszczęsny lvl na baharamie, dzięki 3 ZB udało mi się odblokować rozmnażanie wielbłądów dużo szybciej. :inlove:

8. JJoanna

JJoanna Książę forum

A ja przez moją awarię sieci w domu nie dokończyłam ewentu . A różowe Wiełbłądy i 10 zagródek były tak blisko :cry::cry::cry::cry: Jak nie urok to no sr...... no wiecie 8)8)
    Najbardziej to mi żal różowych wielbłądów były na wyciągnięcie ręki i nie ma ....
    Ach ta awaria >:(>:(

Nutka, Azile oraz AnnDżelina lubią to.
  9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Twoje różowe garbusy czekają u mnie na wysyłkę - tylko się przypomnij w stosownej chwili ;)

Czy już coś wiadomo o tych itemach, które się same składają w komplet...?

JJoanna, toDzasta oraz AnnDżelina lubią to.
  10. kazak9

kazak9 Forum Pro

Tobie gratuluję i mam podobnie ,spacerek po placyku :D;)

AnnDżelina i janafarm lubią to.
  11. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

czy grafika zostanie po evencie ? Niech zostanie :inlove:

kazak9 lubi to.
  12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jaką grafikę masz na myśli? Eventową planszę? Ta to na pewno zniknie wraz z eventem, bo po prostu nie może zostać. A może spodoba Ci się taka tapeta na pulpit: >>klik<<

abc2016 i AnnDżelina lubią to.
  13. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

A ja nie skończyłam eventu :) klonowanie mnie dobija ech...

xBabciaEwa lubi to.
  14. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Nie przejmuj się :) ja też nie skończyłem ale wiem że będą następne :)

15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Tez nie skończyłam - na ostatnim zadaniu poległam .:sleepy:

toDzasta, Nutka oraz malgosia355 lubią to.
  16. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Eeee to nie jestem sama... :) Eee nie przejmuję się po za tym nie lubię eventów hodowlanych, ale za dwa dni następny pomiędzy pasztetem, a pieczeniem mięs :) Jak dobrze że mam wolne do końca roku :)

17. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Ja też nie skończyłam - z wyboru, nie z braku czegoś tam :)

18. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry zmarznięte.
    Królowa wielbłądzica? Hmmm, a ten u mnie to wyraznie był król, facet znaczy. xD I fakt, trzepał ślepiami z wyrzutem i dodatkowo kpiną. Wiedział, ze się nie oprę czerwonym dywanom i różowej zagrodzie. I cóż miał rację. Nie oparłam się, mam. Zrobilam całość. Przy czym zrobienie 13 i 14 kroku kosztowalo mnie 15 mln sg. Dla 13 zadania kupilam dwa archeologi, dla 14 sultana za 10 mln.
    Odkrylam tsy dla farmy. I jako pierwsze pojawily się pomaranczowe lisy o_O pomarańczowe gęsi :wuerg: zółte niedzwiadki dwa razy :inlove: zolte orły :inlove: pomaranczowe rodeo :inlove: oraz "reszta"' czyli pancerniki i pomaranczowe bobry, strusie i ryby. Reszta tsow nie odkryta czeka (podobnie jak kolejna porcja cebuli w szklarni - znow zapomnialam :wuerg: ) az sobie przypomne, ze mam wystawic.
    Ostatnio wystawiłam 15 tropikalnych tsów, uzbieranych z ostatnich eventów i dostalam mrówkojady (podwojnie), których jeszcze nie miałam, :inlove: drugie pandy czerwone xD,drugie flamingi :inlove:,kolejne tygrysy (trzecie albo czwarte) :inlove::inlove:,żółtki, pomarańczki i te paskudne zagrody ++ :wuerg: oraz... oraz... hipcie :inlove::inlove:

19. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

a gdzie odkryc to co jest z oszalamiajacy cud pustyni

20. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Wejdź na przedmioty specjalne (ten wazonik po lewej stronie, gdzie masz ozdoby) i wybierz towar konsumpcyjny i tam będzie ta skrzyneczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.