Opinie Garbate szczęście oraz super oferta zakupu złotych bananów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 13 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Dzięki Ci bardzo-udało się stawiając na polu zadziwiający cud .

2. visa77

visa77 Komandor forum

Ja też nie trafiłam lisków, wystawiłam sobie 3 zagrody i dostałam pomarańczowe niedźwiadki, ul czerwony i gąski pomarańczowe a z kalendarza żółte misie i wilki ;) jak trafią się liski to się podzielę

Walcz dalej bo złote bananki są przydatne xD ja odblokowałam kolejną roślinkę w świątyni :p

Nutka, toDzasta, Azile i dalsza osoba lubią to.
  3. hasiokos

hasiokos Młodszy ekspert

braknie mi na dwa ostatnie zadania :(

4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry :)
    event skończyłam już chwilę temu :p
    garbuski ładnie w oazach skakały, zarobek zacny, TSy nie pamiętam:p, postawiłam rózowe dywany i ogólnie event mi sie podobał :)

5. wiktory41

wiktory41 Czeladnik forum

Z czterech zwykłych wielbłądów urojony wyskoczył, ale fajnie:D

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Aż sprawdziłam w pasku - mam pomarańczowe lisy (jakoś ich nie zauważyłam przy odsłanianiu tajemniczości).
    Okropnie brzydka zagroda w porównaniu z podstawową.
    Czeka na G&T.
    Ale sam event całkiem spoko, choć raczej z tych bardziej kosztownych.
    Co robić, jak coś jest fajne, to rzadko bywa darmowe niestety 8)

Nutka, toDzasta oraz Azile lubią to.
  7. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    dwa zadania do konca, moze to jedno zrobie, ale ostatnie juz sie nie da,:sleepy:
    z wielbladow nie mialam przeskokow, natomiast kameleonki mnie zaskoczyly, ze zwyklych wyskoczyl dyskotekowy przed chwila, ;)
    to poprawia humorekxD
    powodzeni w klonkach;)

8. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Męczę i męczę się z tym eventem i końca nie widać zostały mi dwa zadania ale czarno to widzę paszy zero przeskoków brak tylko pozazdrościć tym którzy skończyli , zależałoby mi na skończeniu bo może nareszcie trafiłyby się brakujące zagrody , powalczę jeszcze ale będzie trudno :oops:

Nutka, Frytka2012 oraz Azile lubią to.
  9. Azile

Azile Komandor forum

Ja w końcu odkryłam te nieszczęsne T.S. trafiłam pomarańczowe liski, cieszę się bo nie maiłam żadnych, no i pomarańczowe sówki, sówek mam w nadmiarze ale te nowe są bardzo ładne, reszta do paska, jakieś strusie, konie, krowy, no i nieśmiertelne misie xD, jeszcze nie stawiałam na wyspie, ale tam mi brakuje tylko mrówkojadów więc nie liczę na aż takie szczęście :p

10. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

nie daj za wygrane, chociaz ten z ts-ami zrob, mnie tez kusza te ts-y, xD, od rana kupuje kolorki (lapie te tansze;)) i wstawiam jeszcze kolo 160 tys brakuje,
    i teraz jeszcze Azile pisze o pomaranczowych liskach:sleepy:, moze tez do mnie zawitaja, albo lasica , hmm tez marzenie;)
    Azile gratki;)

Ostatnie edytowanie: 18 grudnia 2016
  11. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

Even skończyłam drugiego dnia i w sumie już bym o nim zapomniała, gdyby nie ts. Taaak, TS - dno i kilo mułu. Nic wartego wspomnienia - na taką ilość! Nie wiem, czy nie żałuję, że go zrobiłam w całości...

12. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

ja z ts mam łasiczki i sie bardzo cieszę

13. wadam63

wadam63 Młodszy ekspert

Na koncie 0 kasy , 0 S paszy ale event ukończyłem a czy było warto to okaże się co przyniosą ts, bo na kole to szkoda gadać-.-. Jak dla mnie event bardzo kosztowny-.- Pozdrawiam;););)

Azile, AngelGina oraz Frytka2012 lubią to.
  14. ania5757

ania5757 Baron forum

nie żałuj nie żałuj
    u mnie też bez rewelacji i nowości
    ale warto bylo
    na 100 poziomie-pomaranczowy kurnik , żołta mleczarnia itp-bezcenne
    no i oczywiście-skrzynka z niespodzianka dziś-300sianogroszy
    przy wlozonych kilkunastu mln-zrobiłam interes życia
    chyba juz skonczyly sie pomysły moim stajennym na zagrody
    albo mają właśnie taki pomysł na moje nagrody
    dobrze że pasek pojemny

Azile, gosiunia007 oraz asia1106 lubią to.
  15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Zapukaj do mnie jak będzie G&T - mrówkojadem się podzielę .
    Niestety ostatniego zadania nie zrobiłam i już nie zrobię - mam dość garbusów .
    Chyba gdzieś popełniłam błąd z mixami , bo same cofki miałam .
    Trudno , muszę się obyć smakiem i grać dalej .

16. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Miałam nie robic tego eventu a zrobiłam nawet połowe 2 obejścia.Tyko mam 1 problem mam postawiony juz niewiarygodny cud pustyni zebrałam teraz pd i gdzie sie sprawdza co dała mi skrzynia? Weszłam na itemy - towar konsupcyjny i nie ma tam jej.o_O

17. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a które masz ulepszenie? bo dopiero od 4 jest skrzynka, a 4 ulepszenie jest w zadaniu 9

toDzasta, eliza9070 oraz Nutka lubią to.
  18. FarmaNirvany

Daje 1430 pd i pisze niewiarygodny cud pustyni.Skonczyam przejaxdźke i pisało czy chcę jesz.raz to jakos 2 adania jesz.zrobiłam.O!!byłam teraz na poradniku i musze jesz.1 ulepszenie zgarnac! dobrze ze w pore zauwazyłam! a nie po evencie!

19. niki1990

niki1990 Komandor forum

I jak wam idzie event? Jakiś ciekawy czy przeciętny?

20. FarmaNirvany

Na dodatek myślałam że już event skonczyłam i żeby odkuc się z sg sprzedałam wielbłady kolorowwe też a teraz musiałam kuić zwykłe i kilka śnieżnych do wymnożenia archeologicznych...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.