Opinie Garbate szczęście oraz super oferta zakupu złotych bananów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 13 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Megan

Megan Komandor forum

u mnie podobnie....300 SG

2. monikak12

monikak12 Czeladnik forum

Ja też dostałam 300 SG :(

pretorianka i Farmani15 lubią to.
  3. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

W skrzyni miałam 1 szt SP :inlove:

4. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie!
    Event zakończony we własnym zakresie w czasie pierwszego BB. Poszło koło 600 SP. Wielbłądów się na mnożyło "na styk"...
    Z nowości (dla mnie) krzew glicynii, jeszcze nie wiem do czego, ale się cieszę! [​IMG] Z rzeczy, które miałem, ale też się cieszę, to hipopotamy, czerwone pandy i parę innych, których nie pamiętam... [​IMG]

5. AngelGina

AngelGina Generał forum

Piękne wyniki, gratuluję. Mi się nie poszczęściło, nic nie dostałam z nowszych, ani hipcia, ani łasicy, krzewu glicyni, czy choćby pom. lisków, nic... :( Hipcie mam 3 z poprzednich TS, ale reszty nie mam, tak chciałam trafić łasicę i ten krzew glicyni, nie mam też jelonków, może innym razem się trafi ;)

Anhedrea lubi to.
  6. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

U mnie 1 sztuka super paszy :)

7. Azile

Azile Komandor forum

Jej, ja zupełnie zapomniałam powystawiać te zagrody :p Ale co tam event skończony xD No cóż co się odwlecze to.... a nuż widelec wpadnie cośik fajnego :D

Anhedrea, Farmani15 oraz Frytka2012 lubią to.
  8. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

hahaha ja tyż dostałam 300sg,szczęście moje jest przeogromne;)

9. marynia53

marynia53 Cesarz forum

dlatego ja jeszcze nie wystawiłamxDxDxDxDxDxD

niesamowitusia i olkaa001 lubią to.
  10. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Witam. Otworzyłam skrzynię i ku mym oczom ukazało się dokładnie 1 szt. super nawozu. Ojej jaka jestem bogata tyle roślinek przyspieszę. xD

11. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

tiaaa... no to juz mam pomysł na wykorzystanie skrzynek-:))
    nazbieram ich, a jak ceny kupy wyskocza w górę przy jakims sianym evencie, to otworze je i zostanę milionerem po sprzedazy kupy !!

Frytka2012 lubi to.
  12. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

a żałuj żałuj,tyle straciłaś,przeca to sama radość takie prezenty dostawać;)

Frytka2012 lubi to.
  13. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

Po ile wielbłądy na waszych targach bo u mnie to ceny z kosmosu -śnieżne 72 tyś,trójgarb 182 tyś , Alpaka 725, archeolog 3600 , mumia 8700,Sułtan 15500tyś:cry::cry::cry:i jak tu coś kupić:cry::cry::cry:

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

nooo, noooo i 20h czekaćxDxDxDxDxDxD>:(

olkaa001 lubi to.
  15. kothel

kothel Młodszy ekspert

...tez sie pochwale-jeden super nawoz-fajna niespodzianka:(

AngelGina lubi to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na moim targu wartości trochę niższe, ale proporcjonalne. Teraz śnieżne po 50, a zwykłe po 18. Mumie po 6,7 mln, dobrze, że kupiłam po 5.;)xD

17. kasia750

kasia750 Hrabia forum

koniec czekania-.- i.......2x jelonek:D:D:D i 1x łasica :inlove::inlove::inlove::inlove:

18. AngelGina

AngelGina Generał forum

To ja troszkę lepszą niespodziankę otwarłam ;) bo darmową próbę na koło, a tam wygrałam 5 x super nawóz:D

19. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Ukończony! Na ostatnie dwa kroki musiałem zakupić wielbłąda sułtańskiego (jednego sam wyhodowałem) ponieważ wielbłądy mumie chodzą po 9mln gdzie sułtańskie po 10-11mln więc nie rozumiem po co kupować 2x mumie za 18mln gdzie wystarczy jednego sułtańskiego za 10-11 :D
    EDIT. Stan SP na początku eventu ok. 550 sztuk teraz tylko 35 xD

20. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Pomarańczowe wielbłądy, pomarańczowe bikini, zagroda dla czerwonych pand, anakondy ++ i małpy pomarańczowe ... to zagrody z wyspy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.