Opinie Galop reniferów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mnie się to cudo do wora Dożynkowego udało wrzucić :D

2. ewanta

ewanta Komandor forum

a ja robię event - zakupiłam renki. mam nadzieje że cena jutro pójdzie w górę to trochę sprzedam bo za dużo kupiłam xD
    ale urocze skrzyneczki dały dzisiaj 10 mln więc stan kasy się zgadza ;) manka nie stwierdzono

3. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Mnie też;).
    Wcześniej nie chciały nigdzie iść,a do wora chętnie weszłyxD.
    Gdybym wiedziała,że teraz mogą się przydać.....chociaż tak do końca to nie wiadomo,zobaczymy jutro.
    Powodzenia!

4. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

robię mam gotowe renki kolorowe w stodole więc trzeba je wykorzystać

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dokupiłam 150 sztuk renków,,za kilkanaście mln,,w stodole było tylko 30 sztuk,postawiłam 3 pomarańczowe zagrody,,długo się hodują,,chcę spróbować ,zrobić event,,s paszy sporo do ugrania,,nie widzę w stodole bonusów,,buuu

6. niebo016

niebo016 Generał forum

Mam duże obawy przed hodowlanym reniferowym eventem- bo chciałabym nie za dużo zużyć super paszy najwyżej tyle ile w nagrodach czyli 90 sztuk na 45 wsadów. Czy się uda?

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

kurczę,,liczę,że wystarczy,,,za bardzo skupiłam się na sztukach zwierząt,,bez dalszej kalkulacji:p

8. niebo016

niebo016 Generał forum

:)Najwyżej zrobię tylko wybrane zadania z reniferami ----> na pewno w pierwszej kolejności kupony na kombajn zgarniam ;)

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też mam taki plan, jak ładnie skoczą to mogę trochę dołożyć, ale nie za dużo, anakondy czekają.;)xD

10. miwi45

miwi45 Weteran forum

Mam mieszane uczucia względem tego eventu. Coś jak: i chciałabym i boję się ;)
    Reniferków mam 160 w stodole. Nie zamierzam dokupować.
    Może Was posłucham i zrobię tylko wybrane zadania? Te z kuponami i imprezówkami...?
    Sama nie wiem..

11. Konwalia598

Konwalia598 Czeladnik forum

A ja czekam kiedy pokolorują je do końca . I przestaną nas tu czarować nimi na okres Świąteczny . Tak jak Osła czarują Marchewką !

Po za tym - z Kolorowych zwierząt to czekam niecierpliwie na Świetliki i [ Złote Liście - za SG ] oraz na : Wiewiórki , Łosie i Świstaki .

A do tego jeszcze na Pełnię Księżyca - dostępną na Okrągło . Bo część ludzi pracuje lub leczy się w szpitalach i może nie mieć nawet przez rok okazji się załapać na te 5 minut co BP daje .

A jeśli chodzi jeszcze o Kolorowańce - to w zeszłym roku BP uraczyło nas tylko Motylkami . Co uważam za kpinę z ich strony w kierunku Graczy . Myślę , że w tym roku powinni nam to wszystko wyrównać i ten ROK zrobić Rokiem Kolorowania dając nam co miesiąc nowego Kolorka .

A przyznam się , że BB bardzo lubię i mi się podoba . I Uważam , że BP wprowadzając Kolorowanie i BB zrobiło kawał dobrej Roboty ,

12. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Niektóre zagrody możesz zdobyć z misjach
    1. cichy złodziej, zad.2, diament
    2. pełny zachwyt, zad. 3, diament
    1. sokoła cień, zad. 2
    owoce/liście możesz kupić na targu, albo zdobyć drzewo z misjach
    1. ciężka noc, zad.5 srebro
    2. świetlik, zad. 1 srebro
    Oczywiście na GT też można wymienić...
    ale to nie ten temat na ten wątek :p

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Podejrzewam, że Konwalia598 chodzi o hodowle w oazach miłości ;)
    Ale masz rację. Temat nie na ten watek :)
    Tutaj skupiamy się na kolorowaniu reniferów.
    Event startuje za kilkanaście godzin, a ja nadal nie wiem, czy go robić.
    Rozum mówi, że nie warto, że drogo, że się nie opłaci.
    Serce farmera mówi, żeby robić.
    A ja nadal w rozterce :p

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie już serce zwyciężyło.;):D

15. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Coś mi dziś nie idzie czytanie ze zrozumieniem :cry:

Nie Ty jedna... ;)

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Robić 8) ja robię, ta naklejka bardzo mi się podoba :p
    A tak poważnie to trochę SP uzbierałam tu i tam, kilka setek reniferów od dawna w Stodole siedzi i się nudzi, to niech się teraz do czegoś przydadzą. Będzie BB, mam nadzieję na odpowiednie przeskoki (tak mi się coś kojarzy, że w poprzednim takim evencie nawet nie było za trudno) bo liczę, że SP jeszcze na anakondy zostanie :)
    Powodzenia galopującym z reniferami :D;)

17. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

U mnie 260 renków, a z hodowlanych 1 elf i 1 pakujący, event ma słabe nagrody, więc pewnie odpuszczę.

18. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

event tak słaby że ja wolę swoje opchnąć na targu idą za 100 tys SG.. zostawię trochę na start eventu bo w pierwszych godzinach skaczą jeszcze bardziej

19. janczarn

janczarn Okazjonalny autor

A ja robię tylko do kuponów bo z kombajnem u mnie ostatnio krucho a tak 2 x po 3 godziny bardzo się przyda za te kilka zwierzaków.

20. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.