Gala super nawozu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Klemania, 5 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Klemania

Klemania Okazjonalny autor

Czy o 14tej nie powinien ruszyć event z nawozem, czy może coś pomieszałam? Chyba że u wszystkich jest a u mnie tylko nie ma.

2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

faktycznie jest dzisiaj 05.01.2018 wiec powinien być, ja nie zwrocilem na to uwagi, ale odswiezylem gre i nie ma, jakies opóźnienia chyba

3. Klemania

Chętnie bym się dowiedziała co się dzieje bo nie wiadomo czy siać czy czekać

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Mini event Gala super nawozu oraz super nawóz Zosi rozpoczął się dzisiaj o godzinie 18:00.
    Czy autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. MOD_Zła

cyfrzakk - post, który nie zawierał pytania usunęłam. do rozmów i dyskusji zapraszam TUTAJ
    Nastąpiła zmiana czasu trwania eventu. Gdy otrzymaliśmy informację na ten temat, ogłoszenie zostało zaktualizowane.

Czy autorka tematu - Klemania - ma jeszcze jakieś pytanie?

6. Klemania

A co tu pytać. Byłam gotowa na 14tą a teraz to już trochę za późno, pół dnia stracone i odpowiedź dostałam po trzech godzinach. Temat do zamknięcia

cyfrzakk lubi to.
  7. MOD_Zła

Brak kolejnych pytań. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.