Opinie Gala świetlików o zmierzchu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

W końcu nadeszło lato! Czy istnieje lepszy sposób na celebrowanie pięknej pogody niż wybranie się na wycieczkę pod namiot i zagranie w "Cztery światła" ze świetlikami? Spakuj się i ruszaj w drogę!

Środa, 11.08.2021, godz. 14:00

Wtorek, 17.08.2021, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

krasnoludek10 lubi to.
  2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Mam propozycje dla BP czy odkupi ode mnie banany i gwiazdki uzbierane przez lata mojej gry,bo nagrody za sianie w tym evencie powalaja tak ,że nie wiem czy śmiać się czy płakać?

3. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

nie ma punktów sezonowych? ufff, nie robię...

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event z gatunku można robić, albo nie robić, jak kto woli, nagrody nic nie urywają. Ja zrobię, chociaż będzie się ciągło i ślimaczyło, bo tylko jedno pole, chyba, ze koło będzie łaskawe (w co wątpię), dopalaczy szkoda używać na taki event.
    Też mam duży nadmiar gwiazdek i bananów, ale trzeba pamiętać, że jest sporo graczy młodych stażem, a oni mają ich mało.

5. grania.

grania. Analityk forum

6. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

Nie wiem czy mam robić czy dać sobie spokój ,po ostatnim evencie mam dość tej gry.

7. Bielicka1986

Bielicka1986 Czeladnik forum

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ja zawsze powtarzam, że gdyby część eventów nie była taka sobie jeśli chodzi o nagrody, to skąd wiedzielibyśmy, które są dobre pod tym względem?;)
    Jako stary eventowy nałogowiec oczywiście robię. Tak jak w poprzedniej edycji przy każdym wzorze będę zapalać lampion dający 20 szt. SN, bez względu czy będzie potrzebny w danym wzorze, czy nie. Przez cały event da to 300 szt. SN. Piechotą nie chodzi:) No i oczywiście absolutnie muszę mieć tą prapremierową nową zagrodę. Wg zgadulowych zapowiedzi ma się w niej znajdować Struś Pędziwiatr. Przecież oczywiste, że będę próbowała go złapaćxD:cry:xD

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Robię jak wszystkie ewenty , na nagrody nie patrzę , bo po co się dołować ? :)
    Robię ,bo lubię i tyle .:)
    Miłego dnia wszystkim życzę .:)

10. Robinchłód

Robinchłód Czeladnik forum

Witam. Jeśli się nie pomyliłem to potrzeba:
    1. plecak 59 (młyn)
    2. namiot 188 (wypada na dzikiej łące z upraw drzew)
    3. termos 396 + 296 (młyn)=632 (wypada na główniej łące z upraw drzew)
    4. Jagoda 6768 + 3658(młyn) =10.426 (tylko główna łąka)

11. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Miecio prosi o Wołgę, ale bez spiny coś tam tknę ;) Jak przypadkiem zrobi się całość to ok, a jak nie to płakać nie będę (nie ma Piccolo :p)

12. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

a już myślałam, że ślapam;)też nie robię-.-sianie do pustej stodoły będzie8)

13. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

do konca sezonu 11 dni , a nie ma punktów sezonowych? z kalendarza wynika, ze raczej juz ich z eventów nie będzie czyli po raz pierwszy nie zdobęde ulepszenia pucharu!!!!

14. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Ja bym sie chetnie pozbyla setek tysiecy mandragory i eliksiru oraz ponad miliona soli. Eventow z sianiem nie robie od dawna chyba, ze sa jakies fajne nagrody, nawet skrzynka Piccolo mnie nie zacheca bo zwykle z niej dostaje byle co,-nudza mnie, sianie zbieranie, gierka, szkoda mi czasu. Teraz tez "hamaczek". Nuda i tyle. W dodatku farma tak muli, ze kupic cos na targu jak popyt duzy graniczy z cudem. Zaraz sloneczniki,

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2021
  15. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Na długo mam dość eventów, nie robię i nie wiem czy w ogóle tu zostanę. Na razie leżaczek.

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Gracz zwrócił na to uwagę >>klik<< i pytamy co w związku z tym...

17. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

18. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

hamaczek xD:p

19. 6elka4

6elka4 Baron forum

Nie robię bo nie lubię tej mechaniki i nie chce mi się siać. Jakaś melancholia mnie dopadła.
    Chyba zioła mnie wypaliły8)xD;)

20. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

robię,:D,chyba-.-,,ale zacznę na pewnoxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.