Gałązki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ania1234557, 9 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ania1234557

Ania1234557 Okazjonalny autor

Dlaczego tak mało gałązek wpada z drzew, kto to wymyślił? Przecież w grę graja również ludzie pracujący jak mamy skończyć ewent? Dlaczego nie można ich kupić? Beznadzieja

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Właśnie drzewa bardzo sprzyjają pracującym,bo zbiera się je dwa lub raz na dobę.Wystaw wszystkie jakie masz,ewentualnie dokup i po problemie.Ja wypadajki załatwiłam w jednym zbiorze.

***kacper*** lubi to.
  3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam
    Dziękuje graczom za pomoc.
    Jeżeli chodzi o przedmioty do nowego eventu zapraszam do poradnika :Dostawa specjalna
    Znajdziemy tam następującą informacje:
    "
    Z drzew na Farmie, Dzikiej Łące, Leśnej Polanie, Bahamaramie i Lesie Deszczowym wypadać będzie
    gałąź"

Więc wypadają nam one z drzewek. Niestety nie jestem wstanie odpowiedzieć na twoje pytanie, gdyż nie wiem co kierowało twórcami eventu.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Wystaw drzewka na całej farmie, 2 zbiory i dosc; )
    a czas jest bardzo dobry dla pracujących jak mowili poprzednicy bo długo rosną

5. Ania1234557

Dziękuję ale jednak dobrze by było żeby była możliwość kupienia za SMS gałązki.

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Jeszcze raz zapraszam do wyżej wymienionego poradnika. Znajdziesz tam taką oto tableke.

Jak zobaczysz gałązki możemy zakupić w galerii handlowej za floreny. A je możemy zakupić za SMS. Więc nijako wszystko jest możliwe.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

7. Ania1234557

Nie dziękuję

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się że mogłem pomóc.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.