g&t

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zielonygroszek83, 11 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Cześć, mam pytanie odnośnie itemu Bunnylin Bunroe 2. W poprzedniej edycji i w tej znajomi nie mogą mi go przesłać. Mają go w pasku ale przy wysyłce wyskakuje info coś na zasadzie "masz za mało towaru w inwentarzu". BB2 jest na liście jako item który można podarować/wymienić, więc moje pytanie co z tym itemem? Błąd?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć.
    To nie jest błąd. Bunnylin Bunroe 2 to ulepszenie itemu Bunnylin Bunroe, jeśli podstawowy był wystawiony i na niego nałożone ulepszenie to rozdzielić i wysłać już się nie da. Można wysłać tylko wtedy jeśli wcześniej item nie był połączony.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zielonygroszek83

ojej to mnie teraz zdołowałaś :cry: nie no spoko, jakoś to przeżyję ;) a czy to samo tyczy się wymiany w balonie? bo np mogę wrzucić taką ofertę wymiany bo już próbowałam tylko nie było chętnych, więc pytanie czy wtedy jak ktoś ma BB2 złożone to będzie mógł się ze mną wymienić?

4. SMOD_Atena

Działa to w dwie strony, czyli Ty możesz wystawić ulepszenie ale tylko jeśli nie było połączone z podstawą, tak samo inny Gracz chcący zrealizować Twoją ofertę, czyli będzie mógł wysłać takie ulepszenie jeśli wcześniej nie było nałożone na podstawowy item.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. zielonygroszek83

czyli wychodzi na to, że nie mam co liczyć na zdobycie tego itemu :( bardzo dziękuję za pomoc, można zamykać :)

6. SMOD_Atena

Ja akurat składam wszystkie itemy od razu i wielu Graczy pisze, że też tak robi ale próbuj może akurat ktoś nie złożył, wysłał podstawę a ulepszenie mu zostało i jest bezużyteczne.

A skoro można to temat zamykam.

zielonygroszek83 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.