G&T

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lwa, 28 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lwa

lwa Aktywny autor

dlaczego mój post skasowano?szukam itemu,gracz oferuje ale w grze ma pewnie inny nick,wiec jak mogę uzyskać z nim kontakt?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Post został usunięty i napisałam dlaczego. Ja nie mam problemu z wysłaniem wiadomości do Gracza, któremu odpowiadałaś. Może spróbuj skopiować nick i wtedy bez problemu wyślesz wiadomość.
    Możesz również zamieścić swoją propozycję z ofertą na Słupie ( 1 post ) lub w wątku dynamicznym ( bez limitu).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. lwa

lwa Aktywny autor

jeśli nie masz problemu,to proszę o podpowiedz jak ja mam się z nim skontaktować?Poza tym jestem w szoku,jak szybko usuwa się posty rozumiem....porzadek....a gdzie dobra wola?Dziekuję:)

4. SMOD_Atena

Bardzo proszę skopiuj ten nick inwald060670 , wklej w wysyłanej wiadomości i sprawdź czy jest jakiś problem. Nie zapomnij proszę wpisać tytułu wiadomości, bo bez tego wiadomości nie wyślesz.

Daj znać czy udało się wysłać wiadomość ?

5. lwa

lwa Aktywny autor

niestety:( wciaż informacja,nie ma takiego gracza, ręce opadają,ech....:(:(

jest:)udało się w końcu wysłać:).Teraz czekać ,aż się odezwie....Dziękuję.Można zmknąć.
    Pozdrawiam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

6. SMOD_Atena

Super, również pozdrawiam i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.