G&T

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 29 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam mam pytanie czy tym razem nie ma słupa ogłoszeniowego z 1 postem dla każdego farmera bo wątek dynamiczny to kopiuj - wklej !!! jest zupełnie nieczytelny.

2. qubasko

qubasko Mieszkaniec forum

3. janekkostuchna

4. qubasko

qubasko Mieszkaniec forum

oj:oops: przepraszam
    Panwie dopiero jutro

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@ziunio52 i @qubasko

Wasze ostatnie posty zostały usunięte, z powodu offtopu. Pamiętajmy, że w dziale pomoc gracze zadają albo zgłaszają konkretne pytania. Również udzielane są konkretne odpowiedzi na pytania. Zbędna dyskusja w tym miejscu prowadzi to braku przejrzystości z tematu.

@janekkostuchna

Witaj,

Prawdopodobnie mówisz o tym wątku : Gift&Trade wątek dynamiczny

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

6. janekkostuchna

Tak mówię o tym wątku, i chciałem zapytać czy nie ma słupa ogłoszeń 1 postem 1-go farmera ?

7. panderoza56

panderoza56 Aktywny autor

Czy i jak mogę podarować zagrodę komus kto nie jest moim znajomym?

8. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Napisz do niego wiadomość (lub on do Ciebie) i zaznacz go jako znajomego. I możesz wysyłać.

9. rambomis

rambomis Okazjonalny autor

A dzisiaj to nie dopisuje licencji?

10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Temat "slup ogłoszeń" nie został założony, więc niestety nie mogę podać bezpośrednio linku.

Witaj,

Pamiętaj proszę aby zakładać nowy wątek z nowym pytaniem, gdyż jak przejrzysz temat twoje pytanie jest z nim nie związane. I obecnie to nic więcej jak offtop. Jednak postaram się odpowiedzieć na twoje pytanie.

Dziękuje tutaj AlfaWilk za pomoc.

Niestety nie możemy wysłać do osoby nie znajomej prezenty, musimy mieć ją minimalnie w znajomych. Tak jak opisał gracz powyżej wystarczy wysłać sówkę(wiadomość) do innego gracza, a następnie zaznaczyć go jako znajomego.

@rambomis

Ciebie również proszę o zakładanie nowego wątku z nowym pytaniem. Mieszanie kilku pytań w jednym miejscu powoduje tylko utrudnienie w skutecznej pomocy.

Zapraszam Cię do poradnika : Handel, podarki, wymiana, czyli Gift&Trade.

Znajdziemy tam cytat:

"Event jest dostępny dla graczy od 2 poziomu. Na początek dostaje się po jednej licencji z każdej opcji. Później każdego dnia mini eventu dostaje się po jednej licencji z każdej opcji."

11. janekkostuchna

Dziękuję za odpowiedź, owocnego G&T i miłego dnia. Można zamknąć.

12. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.