G&T - wątek dynamiczny - lipiec 2019

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika AnnDżelina, 25 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Poszukuje itemu neonowy niedźwiedź
    Oddam chomiczą muchołapkę

gretag lubi to.
  2. kamilcia4666

kamilcia4666 Hrabia forum

ma ktos rrozżarzony buk? oddam mahonowca

3. XXXmajeczkaXXX

XXXmajeczkaXXX Półbóstwo forum

chce ktoś róźe pustyni ?:)

4. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

sowa na płocie czeka :)

gretag lubi to.
  5. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

muchołapki i jaśki do oddania szukam tych neonowych itemów i różowych warsztatów :)

gretag lubi to.
  6. duzy6666

duzy6666 Generał forum

mój balon nie jest tak łaskawy chce po 2 lub 3 muchocosie za jc:eek: jedna to mi niedawno wpadła jak tej ślepej kurze od Milusi:D

gretag lubi to.
  7. Kloni17

Kloni17 Książę forum

wyślij puchacza możemy się wymienić

gretag lubi to.
  8. XXXmajeczkaXXX

czy ktoś jeszcze potrzebuje róży pustyni ?:)

gretag lubi to.
  9. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

item "zagubieni w labiryncie " poszukiwany,
    ja sie jeszcze nie zagubilam, siedze w balonie, xD

gretag i milunio lubią to.
  10. odleglakraina1

odleglakraina1 Wielki mistrz forum

czy wymieni się jakiś Farmer - różowe anakondy za Johna cYTRYNE?

11. Lameane

Lameane Zaawansowany

Witam, jestem nowym graczem, szukam prawie wszystkiego
    Szukam:
    Zagrody:
    łosie++, wrony, łasice, biedronki, traszki, ślimaki, jaki, ropuchy, kucyki, szynszyle, mrowisko
    Drzewa XXL: śliwa, pigwa, oliwka, migdałowiec, klon, czarny bez
    Drzewa specjalne: choinka 2011, klon palmowy, niesplik, wiśnia japońska, poziomkowiec, nieśplik japoński, tarnina, kowhai, jarząb domowy, lipa, dąb korkowy, dereń, jarząb brekinia, złotokap, drzewo bungewilli, tamaryszek, niepokalanek pospolity, głóg, albicja jedwabista, czerwona grusza anjou, śnieżna jodła, hurma, sekwoja, bukan magellana, wierzba lwa, cis, drzewo srebrzyste, orzesznik, judaszowiec, drzewo narzędzi, tulipanowiec, prehistoryczna jodła, topola kanadyjska, jesion
    Dzewa specjalne XXL: miłorząb, mirabelka, cytryna, jarzębina, morela, buk, pinia, klon palmowy, niesplik, wiśnia japońska, poziomkowiec, nieśplik japoński, tarnina, kowhai, jarząb domowy, dąb korkowy, czarna wierzba, górski jałowiec, złotokap, drzewo bungenwilli, głóg, czerwona grusza anjou, śnieżna jodła, perska albicja jedwabista, hurma, sekwoja, brzoza, ambrowiec balsamiczny, ukan magellana, wierzba lwa, cis, drzewo srebrzyste, wierzba płacząca, modrzew, kasztan jadalny, araukaria wyniosła, orzesznik
    Neonowe: wszystko prócz koni, nietoperzy, kameleony
    Różowe warsztaty: wszystko
    BAHAMARAMA
    Zagrody:
    tygrysy, kraby, rekiny, pingwiny, żyrafy, homary, żurawie, zebra, perliczka, manta, waran szmaragdowy
    Drzewa XXL: mango, kokos, fikus, drzewo koralowe, kiwi, eukaliptusowe, palma betelowa, pitaja, guawa, hebanowiec, kakaowiec, drzewipesta, awokado, papaja, makadamia, monstera dziurawa, plinia cauliflory, kumkwat, liczi, mombin, czarne sapote, kaki, ostrokrzew paragwajski, palma acai, pitomba, goji, pandanus, kokkaloba gronowa, moringa, czapetka samarangijska, tamarillo, flaszowiec, słodliwka, plumeria
    Drzewa specjalne: karambola, pistacja, granatowiec, orzesznica brazylijska, papugowiec, karob, cedrat, tamaryndowiec, amherstia, baobab, nektarynka, grajpfrut, dracena, rolinia, sandałowiec, akacja, ylang-ylang, muszkatołowiec, oszpilna jadalna, jujuba, tiki, puchowiec, goździkowiec, chlebowiec, cypryśnik meksykański, róża pustyni, asymina, mahoniowiec, sygilaria, rambutan
    Drzewa specjalne XXL: karambola, pistacja, granatowiec, orzesznica brazylijska, wianowłostka królewska, karob, cedrat, tamaryndowiec, amherstia, baobab, achacha, nektarynka, grajpfrut, dracena, rolinia, Beukarnea wygięta, durian właściwy, sandałowiec, akacja, akebia pięciolistna, balsamowiec, ylang-ylang, muszkatołowiec, mangrowiec, oszpilna jadalna, jujuba, yangmei, tiki, szeferdia kanadyjska, gwiezdna jabłoń, pomarańcza olbrzymia, araukaria, puchowiec, goździkowiec, chlebowiec, cypryśnik meksykański,
    UPIORNE:
    upiorny świtlik, błotny potwór, koci elf, owca-zombie, potworne pomidory, wierzba ośmiornicza +xxl, jabłoń mrocznej królowej +xxl, fosforyzujące drzewo + xxl, upiorna wierzba +xxl, sarkofagowiec +xxl, purpurowy wybałusznik pełzający +xxl, kaktus gromniczny +xxl, drzewo piankowego ducha +xxl, rozżarzony duch +xxl, meduzowa wierzba +xxl, nocny dąb +xxl, krwawy dąb +xxl, brzoza zmierzchu +xxl,
    Wymienię:
    Drzewa:
    magnolia xl, perska albicja jedwabista, gwiezdna jabłoń xl, araukaria wyniosła xl, jodła xxl,
    Zagrody: dziobak, czerwona panda
    Kolorowe zagrody: pomarańczowe sowy, pomarańczowe gołębie, czerwone salamandry, czerwone świnie, czerwone indyki, pomarańczowe kury, żółte lisy, żółte chomiki, żółte orły
    Itemy: Rybne mambo, dzremka wędkarza, mumia, to tylko poza, sztukmistrz prosiaczek, kosmiczna zjeżdżalnia

12. XXXmajeczkaXXX

chce ktoś ślimaki ?:)

13. gosiaedyta

gosiaedyta Chodząca legenda forum

Ja ale nie mam różowych zagród.

14. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Pisz cos wysle

15. XXXmajeczkaXXX

a perliczki masz ? pewnie tez nie ?:)

16. Kloni17

Kloni17 Książę forum

wyślij sowę coś znajdę

17. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Czy ma ktoś na wymianę neonową mysz?

18. gosiaedyta

gosiaedyta Chodząca legenda forum

Też nie.Ja nie kupuję tajemniczych zagród czy drzew.

anula2501 lubi to.
  19. XXXmajeczkaXXX

ja też nie:D

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

Mam:
    • pomarańczowa fabryka jaj,
    • pszczelarnia,
    • bizony zwykłe 3 szt, żółte 1 szt,
    • wachlarze 2 szt,
    • pomarańczowe chomiki 1 szt