G&T sierpień 2024

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 8 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Sierpniowa edycja G&T była:

1. Gdybym wygrał/ła milion dolarów i tak by jej to nie przebiło.

5,9%
  2. Niczym wizyta na siłowni. Dało się coś z niej wycisnąć.

11,8%
  3. Zgiń, przepadnij i nigdy nie wracaj.

17,6%
  4. Julian negocjuje za pomocą budyniu przedłużenie wakacji, trzymajcie kciuki.

23,5%
  5. Wszyscy zaciekle walczyli z lwią paszczą. Łatwo nie było.

17,6%
  6. Dynamiczny nie miał szans się wykazać. W BP cięgle ktoś zamykał drzwi na forum i gasił światło.

58,8%
  7. Nawet nie spojrzałam/łem w jej stronę.

17,6%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Kochani witajcie po tej tajemniczej i niewidzialnej niczym znikające forum edycji ;) 8) Mimo braku forum i tak daliście radę i była moc :inlove: Dziękuję za piękne prezenty :inlove: Pad forum bardzo utrudnił sprawę ale starałam się choć kilku osobom coś podesłać :)Czy mimo przeciwności udał się Wam złowić jakieś skarby? Napiszcie :)

2. andzia.b

andzia.b Czeladnik forum

Witam , mam pytanie wymienilam przez oficjalna strone zagrode na jodle pospolita i nigdzie nie moge jej znalezc , (w dochodach wciaz widze ta wymiane ;) nie ma tez mozliwosci ustawienia wymiany na jodle pospolita czy to jakis blad ?

kudlaty147 lubi to.
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Niestety chyba dałaś się naciągnąć.
    To jest item dekoracja.
    W sklepiku kosztuje 200 SG.

kudlaty147 i Marrylan lubią to.
  4. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Dalej uważam, że jest to najlepszy event jaki istnieje - te wszystkie sówki, przemiłe rozmowy, niespodzianki, wzajemna pomoc, coś wspaniałego. :inlove: Jednak te forumowe pady są poważną rysą, w końcu w tym evencie forum to podstawa. No i przedłużenie tylko o 2h to kpina, mam nadzieję, że uruchomią ten event w sierpniu jeszcze raz podczas któregoś z weekendów.
    W ankiecie aż chciałoby się zaznaczyć wszystko, bo w sumie to wszystko pasuje. xD

I korzystając z okazji, bardzo dziękuję wszystkim z którymi miałem okazję współpracować podczas tej edycji, mimo padów forum, było super :inlove:

kudlaty147, hlnrys oraz Marrylan lubią to.
  5. andzia.b

andzia.b Czeladnik forum

gapa ze mnie ;) dziekuje za odpowiedz :)

kudlaty147, hlnrys oraz Marrylan lubią to.
  6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Kolejna odsłona zbiorowego poszukiwania tego samego.
    One już nawet nie są śmieszne, te G&T... są przeraźliwie nudne.

7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Zgadzam się z Zuzką. Balon-kompletna beznadzieja,jak już udało się wejść na forum to dynamiczny też smuteczek

8. marmlada

marmlada Fanatyk forum

To widzę, że nie mam czego żałować :p
    Mnie tym razem G&T ominęło, za to podziwiałam takie oto widoki:
    Tym bardziej bardzo dziękuję za prezenty, które otrzymałam :inlove:.

9. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Niebawem rusza kolejna edycja zatem dziękuję serdecznie za głosy i proszę o kłódkę ;)

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zgodnie z prośbą temat zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.