G&T sierpień 2018

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 19 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Sierpniowa edycja G&T była:

1. Niczym raj dla poławiaczy, tyle perełek wyłowiłam/em

23,2%
  2. Trochę zabrakło tu i tam, ale ogólnie dała radę

42,9%
  3. Chwila, chwila coś poszło nie tak. Balans mi ujemny wychodzi

5,4%
  4. Julian wymieniał budyń na goździkowca, ale mu zabrakło paru bilionów galonów

17,9%
  5. Kurczę, znowu przegapiłam/em

0 głos(ów)
    0,0%
  6. Bardziej usypiająca niż tabletki nasenne

16,1%
  7. Ale dlaczego w trakcie urlopu

17,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

To jest problem autorów. Jak ktoś nie myśli, to dlaczego my mamy za niego to robić? Chce wstawiać kilometrowej długości oferty i łudzić się, że ktoś je przeczyta? Proszę bardzo, może żyć marzeniami ;)

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Tym razem postanowiłam się zaangażować w g&t. Fajnie się gadało za pomocą sowiej poczty, kilka wymian było całkiem sympatycznych. Balon- bez zmian. Co do wartości pikseli nie zmieniam zdania. Ale było miło ,dynamiczny mnie zaskoczył na plus- nie było aż tylu daj-daj i nie było aż tylu "dowcipnych" ofert w stylu- za ten lub tamten organ -perfumerię różową przyjmę.

Marrylan lubi to.
  3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Trwa już kolejna edycja, zatem bardzo serdecznie dziękuję za głosy i poproszę kłódeczkę :)

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zgodnie z życzeniem zakładam kłódeczkę:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.