G&T - słup ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika medyks, 1 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Mieszkaniec forum

na wymiane
    gozdzikowiec
    chlebowiec
    cis
    orzesznik inne starsze tez
    za roz warsztaty
    tartak bobrów
    perfumerie
    wytwornie farb
    lub
    xxl nektarynkie

mam
    żabi zbawca
    zapisz date
    s jak ser
    i wiele innych pisz co potrzebujesz
    itemy tylko za warsztaty w różu

Ostatnie edytowanie: 17 listopada 2018
  2. 1968maciekk68

1968maciekk68 Forumowy żółtodziób

Gram parę dni przyjmę wszystko co wam zalega

Dzikakitka lubi to.
  3. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Szukam:
    Wiąz, Cypryśnik meksykański, Judaszowiec,
    Kawię i
    Itemy: Chomicza Muchołapka, Nieumarły Skarb.

Mam sporo na wymianę. Proszę o sowy z propozycją wymiany.

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

aga84s - Twój kolejny post w tym temacie usunęłam.
    Przypominam zasady wątku z pierwszego postu >>KLIK<<:
    Obowiązuje zasada: 1 Gracz = 1 post. Jeśli Gracz będzie chciał zmienić czy coś dopisać, to może skorzystać z opcji "Edytuj" w pierwszym zamieszczonym poście.

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2018
  5. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Poszukuje : Puchowca (nawet 2 szt.) i akacji . Proszę pisać w sówkach co za te drzewka mam wysłać.

6. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam wszystkich :)
    Mam na zbyciu parę zagród róż i neonowych, starszych zagród i drzew z ts , itemki - oddam za CJM - sówki z propozycjami na sówkę, odpowiem wieczorem

7. Jagna-z-Bagna

Jagna-z-Bagna Analityk forum

Witam!
    Wróciłam do gry po kilkuletniej przerwie i cierpię na ogromne niedostatki ;) Brakuje mi prawie wszystkich tajemniczych zagród, od czasów skunksa... Niewiele mam też rzeczy, które mogłyby zainteresować mocnych graczy. Jeśli więc w Twoich magazynach zalegają niepotrzebne zagrody lub drzewa - chętnie je przygarnę i zaopiekuję się czule :) Zrewanżować mogę się prehistorycznymi dekoracjami, wśród których są takie cuda, jak:
    - Niebieskie UFO
    - Owcza kelnerka
    - Bawarski namiot
    - Nublobiskwitor 3000
    - Dżentelmen z czekoladą i wiele innych

Na wymianę mam też kilka pomarańczowych zagród, jakieś świstaczki, świetliki i wiewiórki, a także rarytas - jubileuszową owczarnię z owieczkami w czapeczkach. Odwdzięczyć mogę się również wysyłaniem przez kilka dni dżemu dyniowego. Przewietrzcie magazyny i zyskajcie dozgonną wdzięczność!

Poszukuję też chutney'ów march-jabłk. Zapłacę magnolią, cytryną, daktylowcem XL albo innymi drzewami, które mam na stanie. ;)
    jagna-z-bagna

Ostatnie edytowanie: 16 listopada 2018
    madzia6310 i magdusia668 lubią to.
  8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

magdusia668 - Twój kolejny post w tym temacie usunęłam.
    Przypominam zasady wątku >>KLIK<<:
    Obowiązuje zasada: 1 Gracz = 1 post. Jeśli Gracz będzie chciał zmienić czy coś dopisać, to może skorzystać z opcji "Edytuj" w pierwszym zamieszczonym poście.

magdusia668 lubi to.
  9. asia

asia Aktywny autor

hej,
    poszukuję itemów zrelaksowane pandy oraz/i aspirujące wampiry.
    osoby zainteresowane wymianą poproszę o sówkę na :asia: z info co Was interesuje w zamian :)

magdusia668 lubi to.
  10. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

witam ;)
    szukam tego co każdy cypryśniki róże pustyni wierzby całolistne najnowsze neony kawii i tych fajnych nowych itemów chomiczą muchołapke i nieumarły skarb
    oferuję różowe zagrody warsztaty johna cytryne balon ms kasztanowego farmera homarze serenady żabich zbawców brakuł mózgu itp

11. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

po 2-letniej przerwie w grze poszukuje dla odmiany-nie najnowszych ale tych nieco starszych ts-owych drzewek i zagród-zarówno na farme jak i Bahamę-jesli ktos ma coś to prosze o sówke za co odda a ja sprawdze co mam:)-jako dawny kolekcjoner itemów-mam ich sporo-moze cos sie przyda:)

magdusia668 lubi to.
  12. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

Witam:)
    oddam chlebowca za cypryśnik meksykański:):)

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2018
    magdusia668 lubi to.
  13. Kociella_86

Kociella_86 Forumowy żółtodziób

Witam, gdyby ktoś miał na zbyciu coś z mrocznych zagród (szczególnie owce zombi)i warsztacików będę bardzo wdzięczna, na wymianę różne warsztaciki zagrody fabryki...proszę pytać:)

magdusia668 lubi to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

magdusia668 Twój kolejny post usunęłam, pamiętaj proszę, że w tym wątku:

Obowiązuje zasada: 1 Gracz = 1 post
    (jeśli Gracz będzie chciał zmienić czy coś dopisać, to może skorzystać z opcji "Edytuj" w pierwszym zamieszczonym poście.)

UWAGA! Nie jest to temat do zawierania umów ani dyskusji, a jedynie do zamieszczania ogłoszeń.

15. kklaudiaaa

kklaudiaaa Aktywny autor

mam wiaz, chlbowiec, gozdzikowiec
    rozowe malpy, rozowe konie
    a szukam:
    rozowych zagrod:

kury, kroliki,kaczki, krowy, psy, gesi, motyle, kukulki, pawie, strusie kameleony, bobry , rysie
    czerwinych warszratow:
    guano, schronisko wron, hodowla trufli, fabryka hydrantow, perfumeria, kartony, serownia, fabryka hamakow, fabryke wachlarzy, staw koi, tartak, walizki, kotlarnia
    podstawowe drzewa mroczne:
    upiorna wierzba, meduzowa wierzba, rozzarzony buk, wierzba osmiornicza, jabloń mrocznej krolowej, sarkofagowiec, fosoryzujace drzewo
    zwykle drzewa:
    choinka, roza pustyni
    zwierzeta:
    blotny potwor, koci elf
    Poprosze o sowki w sprawie wymian

16. Elatea

Elatea Aktywny autor

Szukam: Wytwórni masła orzechowego
    Mam: zagroda wielbłądów pomarańczowa, tkalnia dywanów żółta, fabryka wachlarzy pomarańczowa. wytwórnia guano żółta.

17. Rocket

Rocket Forumowy żółtodziób

Szukam:
    - Nektarynka XXL

Mam:
    - Goździkowiec
    - Orzesznik
    - Drzewa XXL

Nick w grze: Rocket-215

18. małpa68

małpa68 Forumowy żółtodziób

szukam....roza pustyni,wierzba calolistna,cyprysnik,,,i itemy ,,kasztanowy farmer,pod namiotem,szczesliwy kij.czyja to spraka,,wspaniale siedlisko kaczek,,ciezarowka z koktajlami mlecznymi,zlodowacenie mozgu,

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Bronek82 - Twój kolejny post w tym temacie usunęłam.
    Przypominam zasady wątku >>KLIK<<:

20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Cześć.
    Szukam tylko tego czego nie mam, a zatem po jednej sztuce:
    cyprysik meksykański
    wierzba całolistna
    róża pustyni
    judaszowiec.
    Zagród też mi brakuje, ale nie będe poszukiwać.
    Mile widziane darowizny.
    Oddam chętnie kilka starszych: pistacja, gratnatowiec, orzesznica brazylijska.
    Z nieco nowszych mam araukarię, muszkatołowiec ,oszplinę.
    Mam tez wolne czerwone wielbłądy, pomaranczowa tokarnie, hipopotamy , krokodyle, czerwone pandy, w sensie tych małych pand.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.