G&T październikowe - klasyka

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 5 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

G&T PAŹDZIERNIK / odczucia , ocena /

Ankieta zamknięta 26 października 2015.
  1. celujące

24,1%
  2. dobre

49,1%
  3. dostateczne

18,8%
  4. wolę budyn niż takie dyrdymały

8,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Lubię ten event, lubię Pana Balona ale nie ukrywam, że coraz mniej. Przewijanie ofert w balonie tak mnie złości, że odwiedziłam go tym razem tylko dwa razy. Wchodząc drugi raz powiedziałam sobie, że nie będę przewijała i heja do przodu ale zaraz zaczęła mnie gnębić myśl, że mogę coś fajnego przegapić i z zamiaru nici :cry: Trzecim razem uznałam, że lepiej nie wchodzić i się nie denerwować.

2. Iskierka95 post usuwam, w tym wątku bierzemy udział w ankiecie i udzielamy komentarza dotyczącego naszego wyboru a nie chwalimy się co udało nam się zdobyć podczas G&T .

Porozmawiać i pochwalić się możesz np, w >>>TYM>>> wątku

3. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

To i ja coś dołożę od siebie:

♦ Sąsiedzi i znajomi - wielkie ukłony dla Was, Jesteście wyjątkowi.
    ♦ Pan Balon - Pan wie, co Panu dolega ale i tak dziękuję za wymiany.

Lubie ten event i dlatego: ocena celująca.

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dałam ocenę dobrą,
    jest to ocena wypośrodkowana, ponieważ moim sąsiadom i znajomym należy się ocena celująca :inlove:, natomiast BP zasługuje zaledwie na dostateczną. Tyle razy prosimy o poprawki w balonie i rozszerzenie listy, lecz to nie odnosi skutku.
    Natomiast zgadzam się z tym co napisała MOD_Kleopatra - wprowadzenie wyszukiwarki spowoduje, że kto sprytniejszy i ma więcej czasu to wymieni lepsze dynksy (będzie tak jak na targu przy wprowadzeniu nowości).

5. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Rafał, czekałam na temat i się doczekałam.
    Zaznaczyłam drugą odpowiedź bo mam podobne odczucia do Twoich.
    Balon nie uległ zmianie - śmieciowe oferty, problematyczny suwak, brak sensownej wyszukiwarki...
    I ta karencja czteromiesięczna - to wszystko jest po prostu śmieszne i niesmaczne.
    Pozytywy, jak zawsze, dzięki Farmerom.
    Większość wymian zrobiłam jednak w balonie, ale 99% z nich sama ustawiłam, tylko jedną ofertę z balona zrealizowałam, bo nie miałam siły buszować w tym bajzlu.

6. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Wystawiłam ocenę dobrą,głównie za wspaniałe relacje z sąsiadami i forumowiczami i gdyby nie te marne 5 miejsc na oferty własne w balonie,byłaby ocena celująca.Ale nie tracę nadziei,że w końcu rozszerzą nam możliwości i będziemy wystawiać chociaż 10 ofert...to byłoby już coś....

7. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

ja tez wystawiłam dobre, jeśli chodzi o balon wg mnie suwak do usunięcia, więcej ofert do wystawienia, jednak wyszukiwarce nie

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

zdecydowanie i niezmiennie wolę budyń 8)

9. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Suwak , brak wyszukiwarki , mało ofert do wystawienia to przecież drobiazgi :)
    Liczy się dobra zabawa, a ta zawsze jest podczas g&t ;) Dla mnie celujący niezmiennie od pierwszej edycji :)

10. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Ja również budyń, bo Pan Balon nic się nie zmienił (suwak)

11. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Również u mnie ocena dobra z powodów w/w,na celujący ktoś musi jeszcze w firmie popracować:p

12. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

dla mnie liczy się dobra zabawa ,o balonie już wszystko napisane ,nie będę powtarzać , dlatego u mnie ocena dobra

13. ma-ter

ma-ter Komandor forum

lubię ten event i chętnie wysyłam podarunki:D
    ale balon to mnie złości....chciałabym więcej możliwości wystawiania ofert, bo 5 to za mało....wiem...to lenistwo...ale dla mnie wygodniejsza opcja....a czasu na przeszukiwanie balonika mam mało, więc pozostaję wystawianie i wymiany sąsiedzkie....no i ....przepraszam jeżeli kogoś urażę... wyzbywanie się nadmiarów z paska, wysyłając tym co potrzebują:D

14. amber♥

amber♥ Komandor forum

Zagłosowałam na dobre :) ..większość userów już wypisała "bolączki" G&T ..
    a teraz apeluję do BP .. ;)" Uwolnić kwiatki , strachy , więcej nowości oraz itemy z nakładkami "..:) ..no mam Marzanki , chcę podarować a się nie da..:( zlitujcie się ..;)

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dalam dostateczne, bo znowu suwak, brak wyszukiwarki, nie mozna wysylac itemow z nakładkami i kwiatkow i strachow :p na te chwile nic wiecej nie przychodzi mi do glowy :p

16. KaczuszkaMakKwacz

KaczuszkaMakKwacz Analityk forum

Październikowe G&T praktycznie przeszło mi kolo nosa:(:cry:. Zabraklo czasu i pewnie gdzies tam zapalu, aby z wytrwaloscia wypatrywac interesujacych ofert. Niestety buszowanie w balonie jest czasochłonne i meczace. Z drugiej jednak strony znalezienie perelki, wsrod masy irracjonalnych i wielokrotnie nieopłacalnych ofert sprawia niesamowita frajdę. Zaglosowalam na dobre ze wzgledu na to, ze mimo wszystkich niedociagniec zwiazanych z funkcjonalnoscia Pana Balona xDG&T bardzo lubie.

17. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

GT ogólnie na poziomie "dobrym". Na temat technicznych ułomności balona nie ma co się rozpisywać, bo przez tyle edycji wszystko zostało już powiedziane.
    Co do ilości ofert to sama nie wiem: z jednej strony chciałabym zwiększenia do 10, bo sama tylko z takiej formy "lotu balonem" korzystam. Z drugiej strony jednak, jak sobie pomyślę o podwojeniu absurdalnych ofert z cyklu: "zamienił stryjek siekierkę na kijek" (lub pieniek z siekierką :p) to mną wstrzącha :wuerg:
    Podziwiam wszystkich, którzy mają zdrowie, żeby przebijać się przez setki stron w balonie. A pewnie takich osób nie brakuje, bo ustawiłam w sumie chyba ze 20 ofert i prawie wszystkie poszły, więc wnioskuję, że jednak ktoś ten balon "przelatuje w tę i we w tę"
    Co do "dynamicznego" to nie wiem, nie zaglądam. Zarówno małe, jak i duże "pandy" mnie nie wzruszają, zresztą za cienka w uszach jestem, żeby ktoś chciał coś ode mnie wyłudzić;) Chociaż to pierwsza edycja GT, w której sama próbowałam wyłudzić Smoka Wawelskiego od mojego sąsiada (którego gorąco pozdrawiam), więc pojęcie "pandowania" nie jest mi obce:pxD
    A na blokadę kwiatków jestem po prostu wściekła: wydałam majątek na wejściówki, a teraz wszystko kiszę w pasku zamiast sprawić komuś radość>:(
    Ogólnie myślę sobie, że BP nie inwestuje w poprawę GT, bo i tak wie, że kochamy nasz okrąglutki, pękaty balonik takim jaki jest:inlove:

18. renia111979

renia111979 Moguł forum

no to i ja sąsiedzie
    Głos na celujący.
    Mimo tego że balon dał mało, ofert 5 nadal, dodatkowo nadal wkurzające oferty typu drzewko xl za najnowsze tsy lub rózowosci 8)

Forum i wątek dynamiczny - niektórych posty długie na stronę podrzucane do znudy przez dwa dni. Prośby o cuda na kiju "bo nie mam nic" 8)
    mimo tego celująca ocena dla październikowego Gt.
    Właśnie ze wzgląd na ludzi , na super atmosfere jaką potrafią stworzyć, że wiara w "dobroć" bezzwrotną i nie coś za coś jest bezcenna.
    To dla tego warto wracać na forum. W kupie siła , bynajmniej farmerskiej braci.
    Buziaki dla Was

edit: literówka, miało być xl, a maźłam xxl

Ostatnie edytowanie: 6 października 2015
  19. chris975

chris975 Fanatyk forum

Pomimo dwóch rażących mankamentów jakimi są obecność suwaka w balonie i zablokowanie kwiatków wystawiłem oceną najwyższą :)
    Świetna zabawa z innymi farmerami, podarki, wymiany przyćmiewają jakieś tam niedociągnięcia, popsutą zabawę na offie (dzięki Oreczko, ze podjęłaś się konkursów, które fajnie rozruszały dynamiczny wątek :) )

Za większą liczbą ofert nie będę się upierał bo to wiąże się z dłuższym przeglądaniem balona a wyszukiwarka jak to ktoś wspomniał wcześniej jednak popsuje trochę całą zabawę.
    Cele częściowo zrealizowane także ze zdobyczy jestem zadowolony :)

Także SUWAK out, kwiatki na start i będzie gitara i celujący z plusem :)

20. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

co tam balon i wyszukiwarka do niego ...ludzie sie licza i znajomosci ktore wtedy zawieramy :) odemnie celujacy

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.