G&T październikowe - klasyka

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 5 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

G&T PAŹDZIERNIK / odczucia , ocena /

Ankieta zamknięta 26 października 2015.
  1. celujące

24,1%
  2. dobre

49,1%
  3. dostateczne

18,8%
  4. wolę budyn niż takie dyrdymały

8,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Ktoś , coś ?
    Zapraszam do głosowania , mile widziane będzie słowo pisane.
    Od siebie dodam , że po raz pierwszy nie daję maxa.
    Pomimo tego , że zdobyłem co zaplanowałem nawet z górką , a fantastyczne Farmery znowu potwierdziły , że jest moc.
    Chodzi o to , że znudziło mi się już tolerowanie tego , że BP ma tak naprawdę to wydarzenie gdzieś tam.
    Jakiekolwiek wnioski i prośby Userów są klasycznie ignorowane.
    Suwak , wyszukiwarka , 5 ofert , irracjonalne blokady itd. powtarzamy to od dawna.
    Powiedzmy , że to jeszcze mogę przełknąć , ale błędy (itemy nakładki) problem doskonale znany to już skandal wg mnie.
    O naszym OFF-ie w trakcie ostatniego G&T nie będę pisał.
    W sumie co chciałem to w innych wątkach poszło.

Ostatnie edytowanie: 5 października 2015
  2. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Pierwsza:)
    Ja......mrrrrr,mrrrrrru,miaaaaaal
    W kocim stylu Ci dziękuje:inlove:
    o reszcie sie nie rozpisuje
    pod Twoim postem się podpisuje
    i juz nie spamuje

3. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Dobre dzięki kilku fantastycznym osobom :)
    Gdyby nie te osoby wybrałabym budyń 8)
    Balon coś zaoferował, ale dla osoby pracującej zbyt męczący oczy.

4. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

No to się pochwalę ;). Ostatnio G&T tak dziwnie wypada ,że mam strasznie dużo roboty w realu :cry:. Ale dałam radę
    brawo ja ;):p. Niewiele szukałam w balonie , mało czytałam dynamiczny za to dużo wystawiałam a mój towar schodził jak ciepłe bułeczki :inlove::music:. Dzięki temu nie przeszkadzał mi specjalnie suwak (chociaż więcej ofert do wystawienia by się przydało)
    Zdobyłam 32 bardzo wysokie XXLki z wyspy i ok 20 dobrych itemów :):):)
    Dostałam też item szukany już trzecią edycję ( Dziękuję Estorko :inlove::inlove::inlove:) Więc event był dla mnie baaaardzo udany .
    Ale budyń też lubię szczególnie czekoladowy xD

5. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Bry...ja wykonalam 1 wymiane "na sowke"..(dzieku Shira:)) i mnostwo udanych wymian(w moim subiektywnym odczuciu) w balonie. Ogolnie jestem zadowolona. Do marudzenia tez mam cos...denerwuje mnie od zawsze suwak w balonie, brak funkcji wybierania strony i pozadnej wyszukiwarki..niestety tak bylo od zawsze i chyba tak juz zostanie.Denerwuje mnie spamowanie postami, kopiowanymi co strone, w watku eventowym....no coz, ale kogo to obchodzi?

Poza tym to bardzo lubie budyn niz takie dyrdymaly(tz .suwanie suwakiem w balonie i spamowanie) .:p

6. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

witam....
    zagłosowałam na 3..... chociaż powinnam na dyrdymały.......:p:wuerg:
    Dzięki Blazers za ankietę.....:)
    Chociaż jestem już małej wiary ...że władza cokolwiek w tym zakresie zmieni......
    ,, robio co chco ,, niestety.....-.-

Było już pisane wielokrotnie , że 5 ofert to stanowczo za mało......!!!
    ale jest tylko echo...echo.....

Przez dwa dni...???? co można ?
    Można wyrżnąć orła i puścić dwa gile......!!!!!!!:wuerg::wuerg::wuerg:

Ostatnie edytowanie: 5 października 2015
  7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Dalam dobre ze wzgledu na ludzi:inlove:, z ktorymi przyszlo mi sie wymieniac i obdarowywac.

Strona techniczna to niestety dno i wodorosty:cry: i zdaje sie, ze narzekanie niczego w tym temacie nie zmieni8)
    W jednym tylko sie poprawili- byl wiekszy odstep czasu miedzy jednym a drugim GT, dziekuje V.;)xD

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Wybrałam"celujące" ale tylko dlatego,że dzięki wspaniałym przyjaciołom(jeszcze raz w tym miejscu wielkie,wielkie dziękuję :inlove: ) udało mi się w tym GT dużo osiągnąć.Balon tym razem też się u mnie spisał dobrze,chociaż do dziś mnie nadgarstek od przewijania pobolewa.No i te zbiorniki na wodę...Brrr -.- Tyle tylko,że jakby była wyszukiwarka,to by się nie trafiało na przypadkowe perełki?o_ONastępnym razem może być GT za pół roku-jak dla mnie :p

9. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Celujące ... i bardzo dziękuję :)

10. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Dałam już klasycznie: dobre. Niestety tak jak słusznie Rafał napisał BP ma nasze prośby, wnioski i uwagi głęboko w poważaniu. Suwak, nakładki, 5 ofert wszystko pozostało (o wyszukiwarce nawet nie śmiem marzyć) no i te blokady itemów przez co od jakiś 2 lat nie mogę komuś wysłać jednej rzeczy. Ale do BP to jak grochem o ścianę. Pomimo tego świetnie się bawiłam coś tam rozdałam, coś tam zdobyłam i dostałam wiele miłych prezentów za które jeszcze raz bardzo dziękuję ;)

PS A Juliana w dalszym ciągu nie ma :cry::cry: xD

11. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dobry wieczór
    Choć właściwie na temat G&T wszystko już zostało napisane, z sympatii do założyciela wątku i ja się tutaj wypowiem.
    Odczucia po evencie są dobre, mimo, że nie miałam zbyt wiele czasu na przeglądanie pana balona, a suwak dodatkowo zniechęcał kilka udanych wymian przeprowadziłam. Kilka prezentów wysłałam, kilka dostałam - za te bardzo dziękuję ;) W niektórych przypadkach ciężko mi się odwdzięczyć, bo za każdym razem jest odzew, ale będę próbować :)
    Do wątku dynamicznego zaglądałam bardzo rzadko, (tu także usprawiedliwiam się brakiem czasu, ale i te wklejane co kawałek niekończące się "litanie" były dla mnie odstraszające). No i forumowe rygory które przeszkodziły w dobrej zabawie (mam na myśli konkurs est-orki). Taki lekki niesmak pozostał.

Mimo to cieszy myśl, że na forum wciąż można znaleźć bezinteresowną pomoc i niepowtarzalną atmosferę-choć w niektórych momentach przyćmioną. Osobiście coś tam udało mi się osiągnąć, wyspa skarbów odrobinę podrasowana, choć do "miszczów" mi jeszcze daleko, kolekcja (tego co kolekcjonuję:p) dzięki balonowi zyskała nowe eksponaty- na szczęście nie wszystkie - tak więc cel na następne G&T wyznaczony, dzięki temu będę czekać na kolejną odsłonę, mimo mankamentów balona.

12. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Spojrzałam na ogród ozdobny i nie pozostaje mi nic innego, jak dać ocenę celującą :) Minus za suwak. Palec do tej pory mnie boli:sleepy:

13. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie mam większego wyboru, zatem dałam dobre za akcje poszukiwacze w Panu Balonie. Można wiele jeszcze w nim poprawić choćby dodać okienko "poszukiwane" .... i wywala co za to konkretnie farmerzy chcą z każdej kategorii oraz opcję daję więcej ofert niż 5. Oczywiście to moje pobożne życzenie, ale że lubię zmiany i jestem rozwojowa to daję "dobre", a nie wolę budyń :D
    Celujący daję za atmosferę, ludzi, ich życzliwość, kreatywność czyli ...za dynamiczne forum , nawet jeśli ktoś "zgrzeszył" oraz sówki i prezenty latające między farmami.

14. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Przez ostatnie dwie edycje zdecydowanie wybierałam budyń, bo co za dużo to i świnka nie zeżre :p Ale wróciłam ci ja, córa marnotrawna i ocenę celującą wystawiam, ale nie za te parę pikseli na moich łąkach, nie za skacowanego balona prosto od Monty Pythona, ale za ludzi z którymi kolejny raz miałam okazję się bawić :inlove: Tej atmosfery, pogaduch, życzliwości nie jest w stanie zepsuć ani suwak, ani nadgorliwość ekipy ani nawet wysyp Pand Rumuńskich :p

15. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

Celujący bo widząc teraz wyspę skarbów nie może być inaczej. Celujący za wymianę z graczami. Celujący za prezenty.
    I tu zaskoczę - celujący za balon ;) tyle że w nim nic nie przeglądałem a tylko wystawiałem swoje oferty wymiany, no tu mały minus za ten nieszczęsny limit bo dziesięć ofert byłoby odpowiednie.
    Generalnie poszło szybko i nawet popołudniową sobotę odpuściłem bo o co bym walczył w następnym GT :)
    Inną bajką za to jest dynamiczny ale sami gracze go tworzą widać tak lubią:music:
    A i zimorodków żal:cry:

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    gdyby nie suwak i mozliwosc wystawienia tylko 5 ofert dalbym celujacy

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

szkoda własnie że nie mozna wystawić np 10 ofert.Mój balon ostatnio jakiś biedny był, w ostatni dzien dobiero cosik poszło.Wystawiam dobry:))))

18. Pozwolę sobie też wyrazić tutaj swoją opinię dotyczącą przede wszystkim suwaka, gdyby była wyszukiwarka to wydaje mi się że nie było by już takiej fajnej zabawy. Nie spędzali byśmy tyle czasu na forum w poszukiwaniu czegoś co nas interesuje, każdy siedział by przy jednym i klikał odśwież aż do zdobycia upragnionego celu a przecież nie chodzi o to żeby mieć coś na tacy chodzi o to żeby mieć coś na co się czeka i zdobywa w pocie czoła a przy okazji trafi się na coś o czym nawet nie śniliśmy.
    Najlepsze okazje to niespodziewane okazje trafiające się z nienacka przynajmniej ja tak mam :)
    A jeżeli chodzi o ilość dodawanych ofert to zgadzam się że jest ich stanowczo za mało :)
    Dałam dobre :)
    Pozdrawiam i teraz dopiero się naraziłam :)

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie koniecznie ;) Ja coś podobnego napisałam i burzy nie było :p

20. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Dałam dobre :) byłoby celujące gdyby szanowny balon przyjął więcej niz te 5 marnych ofert
    Atmosfera wśród przyjaciół bezcenna:) na OFF-ie mniej...
    Estorka,zabawa super:) Szkoda,że ktoś nie potrafił tego docenić....
    Denerwują mnie te ogłoszenia na połowę strony i z uporem maniaka wklejanie na następnej
    Szkoda,że na to władza nie zwraca uwagi
    To tyle z moich wrażeń:)

Kleo,zgadzam się z Tobą,że wyszukiwarka popsułaby zabawę:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.