G&T luty 2025

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 10 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Lutowa edycjaG&T była

1. Walenty wpadł, wszystko zaróżowił i do tego sypnął mnóstwem fantastycznych fantów. Było cudnie.

18,2%
  2. To tu się szperało to tam i kilka perełek się trafiło.

54,5%
  3. Złamała mi serce i zostawiła z niczym. Chcę jak najszybciej zapomnieć.

4,5%
  4. Juliana trafiła strzała Amora więc budyń jest w kształcie serduszek.

4,5%
  5. Nie byłam/em zainteresowana/ny spotkaniem z nią. Była mi obojętna.

4,5%
  6. Chyba tylko Jaś i Małgosia znaleźli tą chatkę Baby Jagi.

50,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Kochani witam Was serdecznie po tej przed Walentynkowej edycji :) Czy Kapitan był łaskawy i przyleciał wypasionym sterowcem? A może to na forum kryły się prawdziwe skarby? Ja przez całą edycję obrywałam prawdziwymi cudeńkami a na koniec aż mi dech zaparło :inlove::inlove::inlove: Bardzo Wam dziękuję :inlove::inlove: A co ciekawego Wam się udało złowić?

kudlaty147, -mala159- oraz marmlada lubią to.
  2. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Pochwalony :)
    Emocje prawie jak na rybach xD Najlepsze było pierwsze 30 minut i ostatnie :D
    Pierwsze bo wystawiłem 5 ofert i wszystkie zeszły.. szok.
    Później już długo nic i nawet znalazłem takie same oferty jak moje, które szybko zeszły a te stały bez ruchu, także fart.
    No i ostatnie jedne umówione a drugie z partyzanta xD
    Dzięki, fajny ten event i ta ciekawość jaki nowy nick pojawi się w kolejnej edycji xD

3. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

G&T itemowe i różowe....
    ok. 100 (łącznie) petardowych małych pól z górnej półki doszło - rodzina wspomogła

i rusz warsztaty ( 12 )
    większość za neony i niepotrzebne na mojej farmie Jaśki

li tylko hoobystycznie 1 Jasiek na warcie dumnie stoi

G&T mega udane - 7,5 mld. PD więcej do zbioru

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2025
  4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Co mogę powiedzieć o tym GT - średnie,balon współpracował tylko na początku i na samym końcu,środek to posucha a oferty poniżej to mnie rozbrajały:
    i od razu chciało się z takiego balona wyjść :( :(.
    Jak zwykle królowały itemy petardowe i róże z neonami i ....i ...chyba ...a może mi się wydaje odrobinę farmerów wróciło 8)8)

Szczerze jak widziałam litanie w wątku GT to nawet nie czytałam i omijałam,nienawidzę takich postów :cry::cry:.

W sumie mogę powiedzieć,że mimo wszystko udane to GT,u mnie ok.7mld PD więcej xDxD,to chyba nie jest tak źle 8)

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Z różnych powodów byłam mało obecna,coś tam wychwyciłam w balonie ,moje sąsiadki jak zwykle rzucały we mnie prezentami :inlove:
    Ale - nie małam czasu zbyt się angazować . Zresztą- dynamicznego odechciało mi się czytać

KsiądzxD, -mala159- oraz Marrylan lubią to.
  6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Balon wyjątkowo monotematyczny, królowała baba jaga i drzewko świąteczne, w dynamicznym jak zwykle królowali farmerzy, którzy budzą się w czasie każdego GT i o dziwo ciągle nic nie mają na farmie.:oops: Mimo to, kilka udanych wymian w balonie, kilka niesamowicie miłych prezentów, spowodowało, że uważam to GT za udane.:)

7. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ruszyła kolejna edycja zatem dziękuję serdecznie za głosy i poproszę kłódeczkę ;)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zgodnie z prośbą temat zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.