G&T luty 2017

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 6 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Lutowa edycja G&T była?

1. W dechę. Załatałam/em wszystkie dziury i braki i jeszcze na drewniany wychodek starczyło.

31,0%
  2. Lekko wybrakowana, jak budyń czekoladowy bez czekolady

19,0%
  3. Jak się bliżej przyjrzeć było nawet fajnie

44,8%
  4. Jak miałam/em czas, to V.ochoty na G&T nie miał, a jak mu się zebrało to mi było nie po drodze, lipa

3,4%
  5. Nudy na pudy.

1,7%
  6. Szuter, żużel, żwir piach.

0 głos(ów)
    0,0%
  7. Ktoś widział Juliana? Wsiadł do balonu i się ulotnił razem z G&T. Trochę za wcześnie.

12,1%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chris975

chris975 Fanatyk forum

Bieda aż piszczy a u niektórych taka bieda, że już nawet nie ma co piszczeć :p
    To krótkie podsumowanie minionego GT :)

Długo wyczekiwane, czasu mniej ale udało się zrealizować wiele założeń :)
    Farmery jak zwykle dali radę i fajnie było spędzać czas w dobrym towarzystwie osób pozytywnie zakręconych farmerskim zbieractwem :)

Do następnego GT! Oby nie kazali czekać zbyt długo :)

2. kachaiwan

kachaiwan Nadzorca forum

Może ciut późno, ale z dobrą intencją- szczególne gorące podziękowanie za ostatni G&T i nie tylko dla janekkostuchna :)

bakowska123 lubi to.
  3. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Jeszcze jest luty :)
    Zaznaczyłam, że budyń czekoladowy bez czekolady (takich niestety najwięcej na rynku).
    Brakowało mi kilku nowszych fantów do wymian, których albo nie mogłam zdobyć albo wysłać.
    Panda i piszcząca bieda dały się we znaki, ale żę Zła Kobieta jestem z kamiennym sercem, to wredna bywałam i nie wszystkim dawałam :)
    Mimo wszystko było wesoło i liczę na kolejny raz :)

Marrylan i bakowska123 lubią to.
  4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

5. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

W takim razie wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.