G&T lipiec 2019

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 29 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Lipcowa edycja G&T była:

1. Olimpijska, wygrałam/em złoto i opływam w dostatki.

12,9%
  2. Do ideału brakuje, ale było solidnie.

22,6%
  3. Panie, to był moment, nie zdążyłem, powiedział Julian tłumacząc się z braku budyniu.

12,9%
  4. Bryndza jakiej świat nie widział.

3,2%
  5. Kot gonił mysz, a kota niedźwiedź /neonowy/. Można było oślepnąć od tego blasku.

45,2%
  6. Dobrze, to już było.

9,7%
  7. Opalałam/em się wtedy na Bahamach i przewracałam/em na drugi bok. Nie wróciłem/am na czas.

9,7%
  8. Gdzie te parasolki w kropeczki, prawdziwe takie? Nie ma, nie ma, nie ma, nie ma...

9,7%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Witam po tej niespodziewanie szybkiej i szalonej edycji :) Czarny koń, a właściwie neonowy misiek, kot i mysz opanowały wszystko ;) Polowanie sprawiło trochę frajdy a kolejną porcję prezenty które otrzymałam :inlove::inlove: dziękuję :inlove: Zachęcam do opowiedzenia swoich historii tego g&t :)

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam:)
    jak dla mnie GT w sumie udane,myślałam,ze jak BP dało JC na wyprzedaży to bedzie cały czas widac takie oferty....daj daj daj ale ...ale zawsze musi byc coś na przodzie w peletonie i tym razem neonowe itemy wyprzedziły wszystko nawet róże,fakt tez sobie szukałam ale wiekszośc znalazłam w balonie za rozsądną cene.Tasiemców w eventowym nie czytałam bo nie lubie.Co pozostało po tym nieszczęsnym GT - ból oczu ;),ide odpoczywać 8)

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Witam. Po raz pierwszy zaangażowałam się bardziej w to g&t i spodobało mi się. Głównie dlatego,że miałam spory zapas neonów(itemów0 jakże pożądanych przez wielu graczy a mnie tylko mocno dających po oczach.Dzięki nim żadna mucha nie przeleci nad moim mrocznym ogrodem. Wpadnie w chomiczą pułapkę.

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2019
  4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie miałem czasu na takie weekendowe GT w środku wakacji. Wysłałem tylko kilka wcześniej obiecanych zestawów. A i to musiałem przy tym prosić o pomoc w zdobyciu żółwika, bo okazało się, że swoje wydałem już wcześniej, a balon nic nie oferował :(

milunio, Marrylan oraz agucha31 lubią to.
  5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

U mnie niestety troche mało czasu było podczas tego G&T ale mimo to, otrzymałam kilka wspaniałych prezentów na które juz od poprzedniej edycji sie uparłam :) oraz róż fabryczkę której sie zupełnie nie spodziewałam :inlove: Niestety tym razem chyba wyjątkowo mało mogłam ja podarować co mnie smuci najbardziej :( Ale brak czasu a później koniec licencji zrobiły swoje.
    Jeszcze raz dziękuje wszystkim za wszystkie prezenty itermy na które sie uparłam, fabryczkę oraz resztę podarunków :)

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2019
  6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

G&T mnie ostatnio nie lubi, a raczej nam nie po drodze.
    Lato i weekend wykluczają siedzenie przy kompie, szczególnie, gdy jest się na wakacjach.
    Po raz pierwszy nie dokupiłam licencji na prezenty. Po prostu nie było czasu czytać, a tym bardziej słać.
    Udało się przesłać kilka fantów przy okazji zbierania i siania. Była to też okazja, żeby się dowiedzieć, kto o mnie pamięta pomimo mojej nieobecności ;). Może byłabym skłonna zrezygnować z moczenia się w rzece i wygrzewania na jej brzegu gdyby wymagania szukających były mniejsze, a lista rzeczy dopuszczonych do wymian znacznie dłuższa :p

Marrylan i agucha31 lubią to.
  7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Nie ma dla mnie odpowiedzi do zaznaczenia. Czytac forum mi sie nie chce, w balonie grzebać tymbardziej nie. Wysłałam 1 prezent otrzymałam 1 i jest ok. Zamiast zakupu licencji pójdę z dziećmi na lody-i fajnie.8) Przed szereg już od paru gt nie wychodzę i nie będę.Przynajmniej mam święty spokój i brak neonowych brzydali na polach. :inlove:

Marrylan i -norbijas- lubią to.
  8. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Kolejna edycja lada chwila, zatem dziękuje serdecznie za głosy i poproszę kłódeczkę ;)

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Zgodnie z życzeniem zamykam i przenoszę do archiwum :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.