G&T - komunikat w FAQ

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by est-orka, Apr 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Mam pytanie odnośnie G&T.
    To cytat z FAQ:
    Jaki to jest komunikat, bo nie jest widoczny w FAQ.
    I jak to się ma do przesyłania np. drzewek dla kogoś, kto ma je nieodblokowane jeszcze w Świątyni.

2. haft61

haft61 Fanatyk forum

z tego co wiem to dostanie to drzewko ale nie bedzie mógł go postawic na polu

KaczuszkaMakKwacz likes this.
  3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dziękuję....ale to ja też wiem, tak było do tej pory.
    Jak teraz będzie? ...wszystko zależy od tego, co będzie zawierał komunikat, o który pytam w pierwszym poście...... a który nie jest widoczny w FAQ.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Est-orko bardzo dziękuję za czujność i przepraszam za niedopatrzenie.
    Już to zgłosiłam i myślę,że koleżanka haft61,się myli ;) Za chwileczkę zostanie to sprawdzone i odpowiednia informacja zamieszczona tak szybko jak to będzie możliwe..
    Myślę,że komunikat będzie mówił o tym :
    (....)zablokowano możliwość zdobycia przedmiotów/zagród/warsztatów/drzew o wyższym poziomie, niż poziom gracza (dotyczy to zarówno opcji wymiany, jak i podarku).

Edycja: Wystąpił mały techniczny problem ze screenem,ale komunikat będzie brzmiał tak :
    "Ten gracz nie posiada wymaganego poziomu, aby uzyskać ten przedmiot"

Last edited: Apr 27, 2015
  5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dziękuję Atenko:)
    Wszystko już jest jasne :)

Wątek do zamknięcia.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro do zamknięcia to zamykamy :)

7. SMOD_Atena

Est-orko,chciałabym skorygować moją odpowiedź,ponieważ otrzymałam właśnie nową informację na temat tego komunikatu.Okazuje się,że jednak komunikat nie będzie się w ogóle pojawiał.Zamiast tego w przypadku chęci wysłania danego przedmiotu w prezencie Graczowi,który ze względu na poziom nie będzie jeszcze miał do tego przedmiotu dostępu,to ten przedmiot w naszym inwentarzu zostanie odfiltrowany i po prostu go nie znajdziemy.Informacje w poradniku również zostały zaktualizowane.Przepraszam za zamieszanie.

tkoivusaari001, BA_Chris and est-orka like this.
Thread Status:
Not open for further replies.