G&T itemy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Antenka18, 27 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Witam czy ktoś może mi pomóc. Mam problem umówiłam się na wymiankę i mam wysłać dwa itemy: misiołaj II i dżentelmen z kwiatami. Oba są na liście, że można je wysyłać ale jak próbuje je wysłać to wyświetla mi się informacja że mam za mało towaru mimo że itemy posiadam w pasku

2. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Musisz je mieć w inwentarzy (schowane w pasku) nie mogą stać na farnie lub pnączu bo Ci się nie wyświetlą :)

3. Antenka18

Mam w pasku a jak chcę je wysłać to pisze, że nie mam towaru :(

4. kheme

kheme Analityk forum

Miałam tak przy ostatnim G&T. Podobno, jak się postawiło u siebie item to nie da się go już potem wysłać. Niektóre podobno tak mają.

5. Antenka18

Jeśli rzeczywiście tak jest to nie dobrze :(. Ale dziękuję za odpowiedź :)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Antenka18, jeżeli itemy są nakładkami i postawiło się je już u siebie to niestety nie można ich wysłać, gdyż po powrocie do paska nie ulegają rozdzieleniu. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Graczom dziękuje za pomoc. :)

7. Antenka18

Nie nie mam więcej pytań można temat zamknąć :) Dziękuję za odpowiedź :)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro można to temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.