G&T i serownia c.d.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .-max1980-., 15 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .-max1980-.

.-max1980-. Okazjonalny autor

Witam.
    Mam takie pytanie odnośnie G&T i serowni - dlaczego nie mam jej na liście ??
    Cierpię na chroniczny brak tej zagrody i chciałbym wymienić się z kimś kto ma ten warsztacik, a nadal nie został on uwzględniony w G&T.
    Tylko proszę mi nie pisać, że to góra decyduje kiedy będzie dostępny ten warsztat, bo już wcześniej (w lipcu i listopadzie 2015r.) dopytywałem się o serownie, a teraz robi się to irytujące że nic pod tym względem nie zrobiono.
    Pozdro ;)

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

No ale skoro góra tak zadecydowała to my niestety nie mamy na to wpływu :(

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.-max1980-., to twórcy gry ustalają co znajdzie się na liście dotyczącej G&T. Oczywiście postaram się dopytać co z serownią, jeżeli pojawią się jakieś zmiany, lista zostanie zaktualizowana.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

chrumcia91, dziękuję za pomoc. :)

chrumcia91 lubi to.
  4. .-max1980-.

.-max1980-. Okazjonalny autor

Wiem, że to twórcy gry ustalają listę... Tylko że to robi się wyjątkowo wkurzające >:( że od lipca i listopada 2015r. (wtedy dopytywałem o serownie) do dziś nic nie zrobiono pod tym względem.

SMOD_Wadera* OK, popytaj gdzie trzeba i daj znać co z tą serownią. Jak się czegoś dowiesz to napisz mi wiadomość na PRIV, albo tutaj.

Na chwilę obecną pytań brak, wątek można by zamknąć (albo i nie zamykać), ale poczekam jeszcze na jakąkolwiek wiadomość o serowni :p

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.-max1980-., jeżeli pojawią się jakieś informacje lista zostanie zaktualizowana. :)
    Skoro tutaj dalszych pytań nie ma to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.