G& T i katarynka

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by magosiek34, Oct 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

Dlaczego w prezentach można wymienić srebrną i złotą katarynkę, a nie można zwykłej?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Widocznie zwykła katarynka nie została uwzględniona w tej edycji G&T.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. magosiek34

A nie można kogoś zapytać na "górze", bo wszystko można, a tego jednego nie?

4. SMOD_Atena

Zapytać zawsze można, proszę o cierpliwość i idę spróbować dowiedzieć się czegoś na temat tej katarynki.

5. SMOD_Atena

Z informacji jakie otrzymałam wynika, że lista przedmiotów na G&T tak jak zawsze ustalana jest w Centrali BP i my nie mamy na nią żadnego wpływu. Może się zdarzyć lecz nie musi, że nawet w trakcie eventu coś się zmieni, w takiej sytuacji otrzymamy stosowną aktualizację i zostanie zamieszczona na forum.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. mango80

mango80 Komisarz forum

A właśnie zwykłą katarynkę zdobyłam w balonie, natomiast nie mogę ustawić oferty z zimorodkami, chociaż są na liście.

7. SMOD_Atena

Na jakiej liście widzisz zagrodę dla zimorodków ?

8. mango80

mango80 Komisarz forum

Nie udaje mi się jej wkleić, ale jest to lista z ogłoszenia o evencie Handel i Podarki

9. SMOD_Atena

Wklejasz listę "Handel" czyli tę, z której przedmioty można sprzedać za SG.

magosiek34, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

10. mango80

mango80 Komisarz forum

To przepraszam, nie zwróciłam uwagi

11. KangurekRobert

KangurekRobert Czeladnik forum

Ja jeszcze pozwolę sobie wrócić do pytania z góry. Można wymienić również zwykłą beczułkę z Bawarskiego Eventu, a Katarynki nie można. Specjalnie ją sobie wykupiłam dodatkowo, żeby mieć na wymianę a tu zonk.
    Trochę to niefajne, że logika szanownej Centrali BP nie ma nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem.
    Czy można liczyć przynajmniej na to, że w przyszłości ten niewątpliwy klops zostanie naprawiony?

12. Nie wiem nie my o tym decydujemy tylko centrala, ale mam nadzieję że nasze uwagi będą brane pod uwagę i w niedalekiej przyszłości będziemy mogli wymieniać wszystkie wymienione przez Was itemki :)

Czy autorka ma jeszcze jakieś pytania?? bo przypominam że ten watek nie służy do dyskusji :)

13. magosiek34

Nie mam. Proszę o kłódeczkę :)

14. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.