G&T i brak serowni.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .-max1980-., 3 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .-max1980-.

.-max1980-. Okazjonalny autor

Witam. Mam takie pytanie odnośnie zbliżającego się G&T i zagrody "serownia".
    Jeśli dobrze pamiętam jest to już 3 (może 4) G&T w którym pominięta została ta zagroda, a powinna już być dostępna do wymiany.
    Moje pytanie - kiedy będzie możliwość wymiany tej zagrody? Bo z tego co zauważyłem to twórcy gry chyba nie zauważyli że jest taka zagroda i nie wzięli jej pod uwagę przy możliwości wymiany.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Na daną chwilę nie ma możliwości wymiany tej fabryczki, gdyż tak jak zauważyłeś, nie ma jej na liście. To Centrala decyduje o ostatecznej liście itemów dostępnych podczas g&t. Oczywiście, gdyby sytuacja się zmieniła, pojawi się o tym informacja na forum.
    My oczywiście zgłaszamy sugestie Graczy, ale decyzja w tej kwestii do nas nie należy ;)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. .-max1980-.

.-max1980-. Okazjonalny autor

W tej chwili nie mam dodatkowych pytań.
    Ale mam uwagę odnośnie tej serowni - powinna być już dawno dostępna.
    Taka zagroda jak "żaglownia" była później a pojawiła się wcześniej, a serowni jak nie ma, tak dalej nie ma.
    Proszę przekazać wiadomość gdzie trzeba odnośnie tej serowni, bo moim zdaniem to powinna być możliwość "powymieniania" sie tą zagrodą.
    Pozdrawiam i temacik można zamykać ;)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Oczywiście, tak jak napisałam wcześniej, spostrzeżenia zostaną przekazane "wyżej" ;)
    Dziękuję, również pozdrawiam i zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.