G&T grudzień 2025

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 2 stycznia 2026 o 21:14.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Grudniowa edycja G&T była:

1. Niczym poczta w święta. Nie nadążałam/łem wysyłać i odbierać fantów.

17,6%
  2. Wpadając w oko. Coś ładnego i miłego dla oka udało się wyszperać.

29,4%
  3. Foch z przytupem

5,9%
  4. Julian zużył cały budyń na śnieg na choinkę i konfetti. Nic nie zostało, sorki.

11,8%
  5. Jakie G&T jeszcze z Sylwestra nie wróciłam/łem

23,5%
  6. Ci wikińscy hokeiści chyba zapomnieli o meczu, bo ani ich widu ani słychu.

41,2%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Witam Was serdecznie po tej poświątecznej edycji :) Czy wszyscy już wrócili z Sylwestra?;)Mnie mile zaskoczyła ta edycja, jak zwykle nie zabrakło prezentów od dobrych duszyczek :inlove::inlove::inlove: Dziękuję :) A czy Wam Mikołaj przyniósł coś super podczas G&T? I czy balon po małym falstarcie i naprawach wrócił bardziej wypasiony? Napiszcie :)

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Balon nie był najgorszy ale prezenty od moich cudnych sąsiadek Beni i Ewy niesamowite:inlove:

3. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

W tej edycji balon całkowicie do wymiany, jakiś taki wybrakowany, że aż przykro.
    Wymianki i prezenty całkiem całkiem :p farma teraz powinna nabrać turbo szybkości:inlove: a i dla miecia coś się udało zdobyć

Sookie, Marrylan oraz kudlaty147 lubią to.