G&T - czerwiec /2015/ - wolne wnioski

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 16 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

G&T czerwiec - jakie odczucia ?

Ankieta zamknięta 7 lipca 2015.
  1. bardzo zadowolona(y)

39,4%
  2. umiarkowanie usatysfakcjonowana(y)

29,7%
  3. średnio na jeża

18,9%
  4. raczej niezadowolona(y)

3,4%
  5. dno , kamyczki , wodorosty

3,4%
  6. nie brałam(em) udziału

5,1%
  7. budyń , kisiel , nie wiem o czym mowa

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Drugi raz na tym OFF-ie mamy G&T w związku z tym tradycyjnie krótka ankieta ;).
    Tym razem niespodziewanie szybko.
    Mile będą widziane różnego rodzaju wypowiedzi i komentarze na temat naszego ulubionego (jeszcze?) mini-eventu i jego obecnej odsłony.
    Podkreślam , że ankieta jest mega poważna.
    Proszę o oddawanie głosów.

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

usunąć suwak, wprowadzić wyszukiwarkę ;)
    i robic czesto :p

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie chce mi się powtarzać ale balon :wuerg: oferty(przynajmniej w moim):wuerg: a g&t - nie powinno być częściej niz raz na kwartał...
    A poza tym -ok. xDxDxD

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Wszystko by było ok gdyby nie suwak limit ofert i brak wyszukiwarki ale nawet to mnie tak nie denerwowało jak ciągły brak możliwości wysłania itemów nakładką i w ogóle brak możliwości wysyłania wielu starych itemów, BP odblokujcie wreszcie wysyłkę chociażby olbrzymiego precla, orła bielika, pomocy dla potrzebujących, gwiazdkowego krzaka i wielu innych to by mnie naprawdę bardzo ucieszyło.

Ostatnie edytowanie: 17 czerwca 2015
  5. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Ja jestem bardzo zadowolony. (Gdyby tylko ten suwak przepadł i wyszukiwarka.)
    W baloniku upolowałem piękną ofertę.
    Różowe garnki za zwykłe laboratorium kleju (fabryczka już poszła w świat)

Zdobyłem sporo fajnych rzeczy, parę XXL na bah, ale najbardziej cieszą mnie.
    Różowa fabryka strusich jaj (moja czwarta różowa fabryka)
    Rozalka
    Arena (Bez dachu, ale jednak)
    Balon MŚ 2011

Dodatkowo uzbierałem zagródki na hurtownie garbusów (Postawiłem na nie bo dogodny zbiór dwa razy dziennie pasujący do smoków itp, PD nalicza się nie najgorzej, no i cena przyzwoita)

6. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

GT mój ulubiony sport na farmie:D:D, oby tak często jak w tym roku był xD:p;)

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o ranyyy ile garbatych o_OxD:cry:

glosowalam na bardzo zadowolona bo jestem bardzo zadowolona ze zdobyczy :music: mniej ze strony technicznej ale dynksy to wynagrodzily ;):p z checia bym oddala drugi glos na kisoel budyn ale nie mozna dwoch...czuje niesprawiedliwosc :p:DxDxD:cry::cry::cry:
    moj mieć upasl sie niemozebnie :p

8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

podszedłem na luzie, pozbyłem się sporej ilości drzewek, zamiast kuchni wiedźm dostałem kocioł wiedźm i jest miodzio :D

9. ross2

ross2 Komandor forum

G&T to wspanialy evencik tylko nie powinien byc za czesto .Maksymalnie 2-3 razy do roku i do 72 godzin :)
    Minusem eventu jest brak przegladarki i suwak :(

10. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o_Oo_O:oops::eek::( to interes zrobiles :oops:

11. basia_2804

basia_2804 Generał forum

Jak dla mnie ta edycja g&t była super, dorobiłam się sporo itemów na wyspę (czemu wczesniej o tym nie pomyślałam? ...) Najwięcej wymian zrobiłam w balonie, ale brak wyszukiwarki bardzo boli ... dziesiątki stron do przeglądania, masakra ...

12. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

A to sobie jeszcze raz napiszę xD
    Bardzo zadowolona, mimo wrednego suwaka i durnowatych ofert w balonie typu wybieg solo za różowe pałki8)
    Uzupełniłam brakujące rózowości na farmę, cosik na wyspę, las morring xxl i pisanek, udało mi sie po drodze uszczęśliwić pare osób (mam nadzieję;)), innym mnie się udało xD
    Fajnie, ale kolejny nie wcześniej niż za 3-4 miechy, no chyba że chcą, żeby nam się przejadło...a może własnie o to chodzi...:music:

13. dosias

dosias Generał forum

G&T ogólnie fajny event, ale tez nie za często, w obecnym zbytnio nie brałam udziału bo nie miałam nic ciekawego do zaoferowania, jedyny minus to brak wyszukiwarki oraz mogli by usunąc suwak i śmieciowe oferty

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

No ba. Miałem różowe indyki i oddałem za niepotrzebnego mi kasztanowego jeża. Pewnie w następnej edycji oddam go za jakieś niepotrzebne mi drzewko ;)
    Nie zbieram niczego szczególnego, na ogół generuję sztuczny tłum i to mi się udaje :D

15. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Zaglosowalam na umiarkowanie usatysfakcjonowana
    GT zrobili za szybko, stad moje podejscie bez szalu. Powinno byc nie czesciej niz co 4 miesiace.
    Oferty w balonie do kitu, ciezko mi bylo cos sensownego znalezc:cry:
    Standardowo brak wyszukiwarki i okropny suwak psuly przyjemnosc z tego mini eventu

Dodam jeszcze, ze wszystkie rzeczy, ktore mozna kupic za SG powinny byc zablokowane, to zmniejszyloby ilosc smieciowych ofert

16. ma-ter

ma-ter Komandor forum

myślę, że za szybko po poprzednim:(
    no i ten balon bez możliwości wyszukiwania:(
    owszem, można zdecydować czy szukam drzewka czy zagrody ale przydałaby się możliwość wpisania konkretnie czego szukam....bo w takiej formie to trzeba przekopywać się przez dziesiątki stron i jeszcze szukać suwakiem>:(
    dzięki uprzejmości forumowiczów nie było to dla mnie ewent "stracony" ale balon tym razem to było "coś okropnego"
    wiem, że część ofert wstawiają początkujący i dla nich zwykły kurnik to majątek ale myślę, że więcej było "polujących na naiwnych"
    co jest przykre :cry:

event lubię ale zbyt często też nie dobrze...

17. iza_79

iza_79 Książę forum

za szybko po ostatnim

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zagłosowałam na "bardzo zadowolona"ale dotyczy to moich zdobyczy(ale mi się zrymowało :D )Natomiast co do balona,to popieram powyższe wypowiedzi-ten suwak jest dramatyczny -.- Dlaczego w ustawianiu ofert może być wyszukiwarka a w wyszukiwaniu nie??? o_O No i fakt,jest teraz za często.Raz na kwartał,to by było ok.

19. magdalena

magdalena Weteran forum

Ewent super.
    Różowe pałki zdobyte.

Suwakowi mówimy zdecydowane i stanowcze nie.

Co do wyszukiwarki pewnie jej nie będzie, bo im obciąży serwery.

20. Katana

Katana Stały bywalec

najbardziej mi się podoba odpowiedź dno kamyczki wodorosty ale zagłosowałam zgodnie z odczuciami na to pierwsze :)
    I oczywiście jak każdy widzę poprawki,ale niech chociaż ten suwak wywalą :cry: chaos w balonie mi nie przeszkadza mam czas dopytać kogoś czy oferta spoko zanim ktoś ją wyłapie :pJednak powoli za układanie ofert albo wprowadzenie wyszukiwarki mogli by się zabrać. I po trzecie nie wszytko można wysyłać , np. nowości są zablokowane to do tej blokady dorzuciłabym zwykłe jabłonki bo to zło dla pana balona. -.-

wysyłki dość szybko wysyłało, bo kiedyś tam trzeba było się przelogować, odświeżyć i inne cudawianki a teraz nie maiłam ani razu problemu wszytko ładnie się pokazywało na tym dolnym pasku, wiec poprawę widzę. Z GT na GT powolutku coraz lepiej 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.