g&t brak zamienionej zagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 19xxx90, 12 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 19xxx90

19xxx90 Czeladnik forum

Witam, mam taki problem, otóż zamieniłam się z kimś: czerwona koziarnia na żabi staw, przelogowałam się kilkukrotnie i niestety nadal nie dostałam owej koziarni, natomiast nasza wymiana jest w zakładce "wymiana już nastąpiła". Co w związku z tym można zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli wymiana nastąpiła w balonie,to zastosuj się proszę jeszcze do wskazówek z tego poradnika : >>>klik<<<
    Możesz również spróbować wejść do gry z innej przeglądarki i przejrzeć dokładnie inwentarz, wpisując w okienku wyszukiwarki nazwę poszukiwanego przedmiotu.
    Po zastosowaniu się do wskazówek napisz proszę czy czerwona koziarnia się odnalazła.

3. Sekme

Sekme Generał forum

Samo przelogowanie może nie pomóc. Trzeba wyczyścić przeglądarkę (ciasteczka itp.).
    Jeśli nie pomoże, to pozostaje kontakt z PT.

4. 19xxx90

19xxx90 Czeladnik forum

dziękuję za odpowiedzi, zastosowałam się do powyższych wskazówek i koziarnia się odnalazła. Więcej pytań nie mam, pozdrawiam i miłego dnia ;)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sekme, dziękuję za pomoc.

Bardzo się cieszę, że koziarnia się odnalazła, wzajemnie pozdrawiam,życzę miłego popołudnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.