G&T 2016 /styczeń/ Pan Balon nie lata

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 18 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

G&T 2016 ( styczeń ) ocena

Ankieta zamknięta 17 lutego 2016.
  1. byczo ( szóstka )

55,9%
  2. średnio na jeża ( trzy plus / cztery minus )

40,5%
  3. masakracja ( jedynka )

3,6%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam

Zagłosowałem "średnio na jeża" ale tylko dlatego że byłem tylko przelotem na farmie w ciągu tej edycji. Dla mnie G&T zawsze będzie najlepszym minieventem. Pomimo że czasu brakowało udało mi się zdobyć kilka fantów (podziękowania dla sąsiadek) :) Balon, którego już nie ma zaskoczył mnie wyszukiwarką. Co prawda jest jaka jest ale jest wreszcie. To chyba tyle.

2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Chciej nawet trzy. Albo i cztery ;)

tarantula66 i -katie1234- lubią to.
  3. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Dogadamy się :D Więcej tez przygarnę jak mają marnieć u Ciebie :D

tarantula66 lubi to.
  4. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

Witam serdecznie :)
    Dalam 6 choc chcialam dac 5, ale nie ma, wiec sprawiedliwiej jest zawyzyc, no i moi kochani, ide na latwizne i powiem tak...podpisuje sie pod WSZYSTKIMI wypowiedziami przede mna, poniewaz tak samo mysle, tak samo czuje, tak samo kocham ten event, brac farmerska i atmosfere jaka stwarzaja i tak samo sie zloszcze jak widze oferty typu...oddam zolty kurnik za rozowa obore... po prostu - w kazdej z tych powyzszych wypowiedzi jest cos, co chcialabym napisac, ale zrobiliscie to za mnie ;), dlatego zostawiam tutaj dla WAS KOCHANI przeogromny buziak, za wyreczenie... :):):) i DZIEKUJE!!!

5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Kłódka , dzięki.

6. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

No to zamykam i przenoszę do archiwum.

Czekamy na kolejną część po obecny G&T :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.