Opinie Głodna Grażyna oberżyna

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, Środa o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Gratki!U mnie teraz też 2xskrzydlak i piccolo(parasolka)
    Tyle już mam :inlove:[​IMG]
    Oczywiście nie tylko z tego eventu :p

2. halina54

halina54 Hrabia forum

Na 37 karmien ani jednego drzewka ani picolaka za to juz 5 razy pd i sianogrosze i samo reszte badziewie.echhhhhhhhhhhh losowosc

3. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Okazjonalny autor

JEST - 45 gier - 2x piccolak i 1 x drzewko SN

4. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

na 38 karmień 2 x 3 florki,reszta pd i sianogrosze

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Badziewiasty ten event z tą losowościa ,przeciez wszyscy tak samo siejemy ,to dlaczego jedni dostają wiatraczkowe drzewa a inni SG pd i chutney? Masakra:cry::cry::cry:
    Skończyłam nie sieję więcej.

6. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Pokręciłam kołem - 202 wejściówki = 4x100% + 4x +1 do upraw. Dyniowe odpaliłam (całe 5 szt.), do tego 300% w diamentowy. Łącznie 29 szt. z małego pola. Zaczynamy sianie. SN tylko 7k, ale może wystarczy, żeby BP doceniło moje zaangażowanie i dało drzewko ;D

edit: teraz tak przeliczyłam i SN to mi zostanie bo fizycznie wypadajek nie dam rady uzbierać ;D Coś koło 250 karmień planuje od tej pory uzbierać ;D

Ostatnie edytowanie: Piątek o 12:09
  7. dajm2

dajm2 Okazjonalny autor

Bardzo słabo lecą wypadajki. Co z tego, że roślin nazbieram jak nie ma wypadajek

8. d_anulka

d_anulka Książę forum

Przy takim gospodarowaniu to i dotacje z UE nie są potrzebne ;). Życzę aby się to przełożyło na nagrody od Grażyny 8).
    Po moim ostatnim poście następne trzy karmienia to PD, chutnej i kolejne zielone kropelki >:(

9. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Haha xD
    Trzymam kciuki, żeby Grażyna lepsze nagrody u Ciebie rozdawała!

Tsy z wczorajszego wieczornego karmienia dojrzały i na brak Karioty już nie narzekam, 1 szt. wpadła, misję można robić ;D

10. marynia53

marynia53 Cesarz forum

dopiero mam 19/69 a o nagrodach szkoda gadać. Chyba BP ma zaznaczone, że zakręciłam kurek z płatnym kombajnem. Szkoda gadać czy pisać.:cry:>:(:(

11. pbkl

pbkl Ambasador forum

31/69.

Sporo CMJ, babeczek PP, sadzonek, farmarek, i calej reszty klamotow... Baobabow nie doswiadczam...

Nie cierpie tej losowosci...kazdy ma taki sam postep a: jeden dostaje las baobabow czy paczke picolakow a drugi SG i PD...

12. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

67 karmień wielkiego drzewa nadal nie dostałam

13. ola88888

ola88888 Książę forum

28/69

Ja dostalam kilka kuponow na kombajn :inlove:, zagadkowe sadzonki i zagrody i inne rzeczy.
    Nie dostalam wcale drzew Zosi czy Piccolo.

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Chyba za mało protestujemy, za cicho krzyczymy, że nam się to nie podoba. :(>:(:cry:
    Zastanawiam się nad logiką BP, a raczej nad jej brakiem.8)
    Jeszcze moment i rośliny do rozsiewu będziemy otrzymywać losowo.8)

15. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Po 50 karmieniach bryndza.
    ====================

Farmaraki - 20 szt.

SP - 8 szt. / SN - 10 - szt. / SNZ - 56 szt. / TNZ - 16 szt.

Babeczka Pinkiest Pie - 4 szt.

Imprezówki - 4 szt.

Skrzynia bonusów - 1 szt.

Kupon 12 h - 1 szt.

Zagadkowe drzewa - 14 szt. / Zagadkowe zagrody - 5 szt.

Floreny - 3 szt.

Reszta to badziewie....

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Elcia, nie kracz lepiejxD:cry:xD

Koło obdarowało mnie tylko +1 na uprawy, więc chyba trzeba będzie zużyć 100% na uprawy (i to jedyne:cry:), aby podgonić terrorbadyla8)

17. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Hrabia forum

Postanowiłam brać udział w evencie, z jedną polaną i marną szansą na skończenie.
    Przy 3cim karmieniu Grażyny dostałam piccolaca a tam parasolka w kropki. Zacnie. No i PD, sadzonki, SN. Namówili mnie, gram dalej :D:D

18. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

na 60 kręceń imprezowych ani jednego bonusa +100% czy +200% :(

19. dora4370

dora4370 Wielki mistrz forum

Jak sobie ponarzekałam to przy 69 karmieniu Grażyna się zlitowała i dała drzewko :

Z gwarantowanych skrzynek Piccolo chomicza i genialny wielozadaniowiec

20. =Repez-

=Repez- Generał forum

Bardzo nie uczciwy ten Event, w ten sposób BP sama robi żeby gracze przestawali grac bo skoro ja już nakarmiłem 150 razy wydałem tyle Florenów bo jak inaczej mieć tyle wypadajek i nie dostać żadnego Drzewka to już totalna ignoracja z farmerów ,niech BP sama sobie Gra. Czuję się bardzo poniżony przez BP a tyle wydałem teraz nie dostaną nawet złamanego grosza