Opinie Głodna Grażyna oberżyna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

Ja miałam zostawiany na polu kościsty krzak, więc mam 24 popcorny :cry:xD plan jest taki, że dziś rozsiewam, jutro odpalam wszystkie bonusy jakie mogę i sieję ile się da zielska, a przez resztę dni bakłażana na wylotki, aby coś upolować. Może dorwę jakieś drzewo, czy piccolo ;)

2. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

36 karmień i nic ciekawego nawet mi się zdaje że nie dostawałem dodatkowych nagród ale sprawdzę to jeszcze

3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

koło zastrajkowało ponad 200 prób i tylko +1 się trafił to trzeba ruszyć bonusy ze stodoły i dyniowe tylko zastanawiam się ile, wypadajek mam 155

4. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Porażka na 66 karmień 1 Piccolo

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

u to fatalnie ,u mnie na 8 + 6 - 2piccolaki się trafiły i 2 szt CJM,reszty nie liczę,drzew na razie brak :cry::cry:

6. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Koniec zabawy Bp się nie popisało 96 karmień i tylko 2 Piccolaki i reszta badziewie

7. 22vader

22vader Forum Pro

czyli standardowo jedni wysieją 20 000 rośliny i dostaną 2 drzewa, a drudzy wysieją 70 000 i nie dostaną nic, nie ma to jak losowość

8. karolpjonst

karolpjonst Forumowy żółtodziób

U mnie "Wzmacniacz żniw podczas pełni księżyca" nie działa na specjalne. Zmarnowałem go. :cry: Czy "Dyniowy prezent" działa?

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  9. -kropka1585-

-kropka1585- Forumowy żółtodziób

hej, mam te pnącza,ale nie wiem co z nimi zrobić i gdzie je znaleźć. Wszystko inne ogarnięte,ale pnącza to jakaś niewiadoma dla mnie. HELPPPP

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Dyniowy działa

11. -mala159-

działa dyniowy i każdy bonus w slot diamentowy

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zielsko wysiane,wylotek starczyło na 16 karmień -.-

13. karolpjonst

karolpjonst Forumowy żółtodziób

Dzięki

Dzięki

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 marca 2025
    hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  14. -mala159-

ja zrobiłam 21 karmień a zielska mam na 57 jeszcze,wylotek brak,w Grzybowym sieję bakłażan

15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

czwarta gierka..:)

a dlaczego nie wykorzystujesz bonusu by wybudowac nowa zagrode???

16. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Gratuluje

17. -mala159-

Norbi grateczki :) :) ,ja mam już 2szt nowej zagrody,teraz produkuje paszę dla niej :p

18. karol540

karol540 Forum Pro

na razie nie jest zle jak na początek
    po 21 grach co dalej będzie zobaczymy 2 drzewka i reszta jakieś nagrody

19. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Dzięki za podpowiedź poogarniałam sobie owe misje i wpadło kilka wzmacniaczy:inlove:

Jeden wzmacniacz też utraciłam bo nie działa na eventowe - to sieje nową roślinkę bo trochę szkoda tego ulepszacza, najpierw sieje dokarmiać potwora będę później i jak zwykle robię wszystko ile dam rady bo uwielbiam Pełnię - i tak nie mam nic do roboty:p;):D

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 marca 2025
  20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

na 27 karmień 1 piccolo żadnego drzewa wielkiego nie zdobyłam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.