Opinie Głodna Grażyna oberżyna

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, Środa o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

Ja miałam zostawiany na polu kościsty krzak, więc mam 24 popcorny :cry:xD plan jest taki, że dziś rozsiewam, jutro odpalam wszystkie bonusy jakie mogę i sieję ile się da zielska, a przez resztę dni bakłażana na wylotki, aby coś upolować. Może dorwę jakieś drzewo, czy piccolo ;)

2. =Repez-

=Repez- Generał forum

36 karmień i nic ciekawego nawet mi się zdaje że nie dostawałem dodatkowych nagród ale sprawdzę to jeszcze

3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

koło zastrajkowało ponad 200 prób i tylko +1 się trafił to trzeba ruszyć bonusy ze stodoły i dyniowe tylko zastanawiam się ile, wypadajek mam 155

4. =Repez-

=Repez- Generał forum

Porażka na 66 karmień 1 Piccolo

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

u to fatalnie ,u mnie na 8 + 6 - 2piccolaki się trafiły i 2 szt CJM,reszty nie liczę,drzew na razie brak :cry::cry:

6. =Repez-

=Repez- Generał forum

Koniec zabawy Bp się nie popisało 96 karmień i tylko 2 Piccolaki i reszta badziewie

7. 22vader

22vader Stały bywalec

czyli standardowo jedni wysieją 20 000 rośliny i dostaną 2 drzewa, a drudzy wysieją 70 000 i nie dostaną nic, nie ma to jak losowość

8. karolpjonst

karolpjonst Forumowy żółtodziób

U mnie "Wzmacniacz żniw podczas pełni księżyca" nie działa na specjalne. Zmarnowałem go. :cry: Czy "Dyniowy prezent" działa?

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  9. -kropka1585-

-kropka1585- Forumowy żółtodziób

hej, mam te pnącza,ale nie wiem co z nimi zrobić i gdzie je znaleźć. Wszystko inne ogarnięte,ale pnącza to jakaś niewiadoma dla mnie. HELPPPP

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Dyniowy działa

11. -mala159-

działa dyniowy i każdy bonus w slot diamentowy

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zielsko wysiane,wylotek starczyło na 16 karmień -.-

13. karolpjonst

karolpjonst Forumowy żółtodziób

Dzięki

Dzięki

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: Czwartek o 19:27
    hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  14. -mala159-

ja zrobiłam 21 karmień a zielska mam na 57 jeszcze,wylotek brak,w Grzybowym sieję bakłażan

15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

czwarta gierka..:)

a dlaczego nie wykorzystujesz bonusu by wybudowac nowa zagrode???

16. =Repez-

=Repez- Generał forum

Gratuluje

17. -mala159-

Norbi grateczki :) :) ,ja mam już 2szt nowej zagrody,teraz produkuje paszę dla niej :p

18. karol540

karol540 Aktywny autor

na razie nie jest zle jak na początek
    po 21 grach co dalej będzie zobaczymy 2 drzewka i reszta jakieś nagrody

19. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Młodszy ekspert

Dzięki za podpowiedź poogarniałam sobie owe misje i wpadło kilka wzmacniaczy:inlove:

Jeden wzmacniacz też utraciłam bo nie działa na eventowe - to sieje nową roślinkę bo trochę szkoda tego ulepszacza, najpierw sieje dokarmiać potwora będę później i jak zwykle robię wszystko ile dam rady bo uwielbiam Pełnię - i tak nie mam nic do roboty:p;):D

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: Czwartek o 19:28
  20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

na 27 karmień 1 piccolo żadnego drzewa wielkiego nie zdobyłam