Opinie Głodna Grażyna oberżyna

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, Środa o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. memlak

memlak Stały bywalec

Już widzę jak co chwila wpada mi drzewo nawozowe xD już szukam dla nich miejsc na leśnejxD:cry:xD bajecznie

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Pewnie ,że mam przśpieszacze.xD
    Najlepszy to SNxD

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

no właśnie i pewnie nie tylko :),trza szukać pozytywów tego eventa,na PST nic nie działało a tu mamy do wykorzystania SN,Zośkę,dyniowe i wzmacniacz żniw -roślin specjalnych (+1 na 8h) bo ten drugi wzmacniacz na pełni +2 chyba nie działa 8)8)

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Niestety nie, na rośliny eventowe on nie działa.

5. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

Tutaj fajnie byłoby jak najczęściej karmić głodną Grażynę i nawet wysiać ponad miarę rośliny, aby tylko ustrzelić jakieś drzewo. Ofc robię, ale wypadajki ciężko widzę, zwłaszcza, że nie wiem co zostawiłam ostatnio na polach pełni i co mi z tego wyleci :oops: czeka mnie ewidentnie pracowity tydzień...

6. 22vader

22vader Stały bywalec

Event powiedziałbym że wyjątkowo dobry z niewielkim wkładem, gdyby nie jak zwykle ta losowość w karmieniu...

7. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Ten wzmacniacz roślin specjalnych jak można zdobyć? A może któreś pnącze daje i akurat je mam? Miałam 2 letnią przerwę w grze

8. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Wielkie drzewo Zosi bym przytulił, a nawet dwa :)

9. -mala159-

jest w misjach w Spółdzielni do zdobycia ,tam jest chyba 6 misji:Koń pociągowy i w dół 6 misji i ....od misji wakacje Lulka i w dół chyba 3 misje ;)

10. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Może wygrane bonusy na kole zadziałają :)
    Robię z przyjemnością, wolę taki event, niż na PST, poza tym nagrody kuszą, Grażynka może nas obdarować czymś fajnym, choć zależeć to będzie od jej humoru :D
    Na wypadajki można skracać wzrost roślin pełni upiornym bukietem i sn :) Jest dobrze, żeby tylko Oberżynka była najedzona i hojna ;)

11. -mala159-

Spróbuję z kołem pogadać ale u mnie jakieś zardzewiałe i daje bonusy jak ja juz zrobię event,może tym razem jednak czymś dobrym sypnie ;)

12. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Event i nagrody fajne, gdyby nie ta losowość. Po raz kolejny BP pokazuje jak nierówno traktuje graczy. Dla kropelkowych zrobię wszystko aby event zrobić cały.

13. ShaGGy778

ShaGGy778 Baron forum

Wygląda na to, że trzeba siać, siać i jeszcze raz siać, żeby jak najwięcej żarełka oddać Grażynie i liczyć, że los się do nas uśmiechnie. Nagrody naprawdę bardzo dobre, zarówno te gwarantowane jak i losowe. Losowe nawet lepsze i w tym cały szkopuł. Jedni będą mieć szczęście, inni nie i tym sposobem BP znowu wzmocni poczucie niesprawiedliwości w grze. :sleepy:
    No cóż zobaczymy, może event będzie tak zaprogramowany, że każdy z nas chociaż po jednym drzewku dostanie. ;) A co, pomarzyć można. xD

14. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

Witam farmerskie duszki

pelnia i ewent super i nagrody nie do odrzucenia,
    a ja nareszcie postawie porzyczona babe jage i zaczne robic misje,ktora czeka,
    druga baba jaga tez pomoze,
    to pnacze mnie drazni, co 300 godzin, moze jednak to pomylka, hmm,

15. pbkl

pbkl Ambasador forum

Alez ja naiwna...przeczytalam wstawiona tabelke i sadzilam, ze dla kazdego jest taka sama nagroda, a tu paskudna niespodzianka _ LOSOWOSC... ehhh...

Az mi sie odechciewa zaczynac....

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No to popłynęli i to ostroxD:cry:xD Rząd chmur co 300hxD:cry:xD Przez to nie wiem czy robić cały event, czy tylko do ulepszeń Lulka-.-

17. -mala159-

Tomek to już lepiej do 52 kroku bo tam masz Chatkę Baby Jagi,jak nie chcesz do końca robić ale decyzja należ do Ciebie.

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I tak pewnie skończy się na tym, że zrobię całyxD:cry:xD

19. twardy81

twardy81 Forum Pro

Robię jak zawsze i nie marudzę

20. ShaGGy778

ShaGGy778 Baron forum

Oczywiście, że trzeba całość, a nawet i nadprogramowo, jak już ktoś się zdecyduje robić. ;) Event na polach pełni, więc z niczym nie koliduje, nie wymaga nie wiadomo jakiego nakładu, nie trzeba kombinować i rozkładać całego poradnika na czynniki pierwsze. Tylko siać, mielić w młynie i oddawać. A przy okazji może wpaść drzewo nawozowe. Pnącze nie ziębi, nie grzeje, jak zawiśnie to jeść nie woła, także w niczym nie przeszkadza. Dla mnie decyzja jest bardzo prosta. ;)