Opinie Głodna Grażyna oberżyna

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, Środa o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abask

abask Komandor forum

Wow... Kolejne 6 karmień i mam następny kupon na 1h... No to już są dwa haha

2. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Okazjonalny autor

coś cisza o upolowaniu drzewka - chyba trzeba poczekać na ostatni dzień eventu- może algorytmy będą łaskawsze

3. MiszkaM

MiszkaM Moguł forum

44 gry, jedno super wielkie drzewo i jedno Piccolo. Zdziwiłam się strasznie bo nie przeczytałam dokładnie instrukcji. Wchodzę na forum a tu awantura.
    To taj jak z młynem : kręcisz 200x i nic , same banany; a innym razem od niechcenia 2 pociągnięcia i jest 200%.
    Cieszmy się wszystkim: piękna pogoda, gra się nie zawiesza, i nikt nam jeszcze nie odciął internetu 8);).
    Milej niedzieli.

4. joycy74

joycy74 Nadzorca forum

68 karmienie i pierwszy przyzwoity fant drzewko smigiełek

5. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Stały bywalec

Dobra, poddaje się, ostatni zasiew eventówki i leci bakłażan, ewidentnie event zrobiony pod graczy grających od początku powstania grzybowego lasu, mających ogromne ilości SN, śmigieł i wejściówek na koło, oraz siedzących 24 na dobę w domu z budzikiem w ręku podczas snu. Zużyłem bonus 100 na uprawy, 500 sztuk śmigieł i SN, 3 cmj i co? Pomimo tego nie ma opcji ukończyć tego syfu dla osób pracujących. Kiedyś były eventy, w których było potrzeba 10.000 zielska z pięciu łąk, a teraz ponad 30 tys z jednej w moim przypadku, bo nie mam grzybowego odblokowanego. Nie robię kolejnego takiego eventu, dziś wpadł kupon na 3h, 8 śmigieł, a reszta samo badziewie. Teraz zebrałem bakłażan na małych i wyleciały całe 2 popcorny. Nie, nie miało być 20, ani 200

6. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

niezależnie kiedy odpalisz babeczkę czas jest zawsze przedłużany o 30% licząc od podstawy....

z poradnika....

PAMIĘTAJ, że najpierw lepiej włączyć bonusy, które chcemy np. chutney i jabłecznik a następnie użyć babeczkę.
    30 % bonusu liczone jest od podstawy czasu bonusu (np. 30% * 18 godz w przypadku chutneya) bez względu na to czy zjemy babeczkę zaraz po chutneyu czy też kilka godzin później

7. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Mój dzisiejszy fart ostatnie 4 karmienia i jest drzewko nawozowe i 2x piccolo ostatniego z wrażenia nie zapamiętałam.Życzę wszystkim takiego owocnego karmienia.

8. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Stały bywalec

Ponarzekałem i zadziałało piorunem Wpadło drzewo śmigłowe

9. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

10. ShaGGy778

ShaGGy778 Baron forum

Główny pasek karmienia ukończyłem już dawno, a drzew jak nie było tak nadal nie ma.:cry: Piccolo tylko to jedno co na początku. Powiedzieć, że coraz bardziej mnie denerwuje ten event to jakby nie powiedzieć nic...>:(xD

A faktycznie zapomniałem, też dostałem niedawno jeden kupon na 3h! Tak się rzucili, że będę musiał wybrać wyjątkowo specjalną okazję, żeby go wykorzystać. xD

11. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

U mnie stan 65/69. Zdobyłam dodatkowe dwa piccolo i jedno super wielkie drzewo, więc teoretycznie event mogę zaliczyć do udanych, ale też nie do końca podoba mi się ta losowość. Z założenia event miał być przyjemny, a karmienie Grażyny przynosi tylko frustracje, bo u mnie coś lepszego zaczęło lecieć po 35 kroku. Mam jeszcze prawie 35 tyś rośliny, więc trochę jeszcze się pobawię, o ile wylotki dopiszą. Sieję teraz ciągle bakłażana z super nawozem, ale to i tak są niewystarczające ilości. Według mnie wylotki powinny lecieć też z jakiegoś innego pola, tak jak było ostatnio przy evencie na specjalnym polu...

12. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

72 karmienia, a zdobycze wyglądają tak;
    - Wybieg dla hien 1x, Zagadkowa zagroda Kalahari 2x
    - Zagadkowe Drzewo; Kapsztad 1x, Upiór 5x, Goth 5x, Palau 4x, Kkijów 4x, Widmo 2x,
    - Demoniczny dąb XXL 1x
    - uszlachetnienie laboratorium Lulka 4x
    - Farmarki 65x
    - Babeczka Pinkiest 6x,
    - Kupony na 1h, 3h, 1h, 1h, 4h, 12h
    - TZ Isykkul - nie wiem czy dobrze napisałam nazwę
    - Imprezowa wejściówka 5x,
    - Pomarańczowy żeton
    - SN, 76x,
    - TNZ 9x
    - SP 39x,
    - SNZ 53x,
    - FL 9
    - ChMJ 3x,
    - skrzynia bonusów 1x
    - 478 000 PD x 7
    żadnego kropelkowego drzewka, od początku grania moja losowość to dramat, mój serwer 5, jeśli inni mający ten serwer i przekichane z losowością, czyli jest winowajca.
    Nie karmię więcej, piccolaki wystawiłam dopiero przed chwilką bo w ich godną zawartość też nie wierzę.
    Trzymam kciuki i życzę powodzenia

13. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Regulaminowe 69 karmień i 2 piccolo. Nadzieja była na coś więcej i nadzieją pozostanie

14. anulo1

anulo1 Okazjonalny autor

Gdzie kupię serum wampira?

Aisha1969 i nikolabln lubią to.
  15. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Dokładnie tak samo miałam, na te 69 karmień dostałam tylko 2 Piccolo, nie fajna ta losowość.

16. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Po 160 karmieniach :
    ===============

Farmaraki - 65 szt.

SP - 64 szt. / SN - 150 - szt. / SNZ - 120 szt. / TNZ - 80 szt.

Babeczka Pinkiest Pie - 10 szt. / Chutney.mar.jabł. - 8 szt.

Imprezówki - 9 szt.

Skrzynia bonusów - 3 szt.

Kupon 3 h - 2 szt.

Kupon 12 h - 2 szt.

Zagadkowe drzewa - 32 szt. / Zagadkowe zagrody - 15 szt.

Floreny - 6 szt.

Picolo - 2 szt.

Super Wielkie drzewo - 1 szt.

Na razie średnia zachowana - na 50 prób chciałbym dostać 1 drzewko lub 1 picolo - wtedy w miarę będę zadowolony, a jak będą dwie nagrody na 50 prób to bardzo zadowolony.

17. d_anulka

d_anulka Książę forum

U mnie po skończonej rundzie głównej karmienia wpadła jeszcze skrzynka picolo (czyli z całego eventu całe 3 sztuki mam). Nie wiem, ile karmień zaliczyłam, bo pokazuje 69/69.
    Z ts-owych drzewek topola osikowa wyskoczyła, więc to już sukces. Z zagadkowych zagród... pomarańczowe żółwie >:( i bobry. O żółtych zagrodach wspominać nie będę.
    A jak sprawdzić numer serwera?8)

Na targu, w zakładce rzemiosło :)

Ostatnie edytowanie: Wczoraj o 20:16
  18. anulo1

anulo1 Okazjonalny autor

Czy oprócz chwalenia się, możecie odp. na pytanie, bynajmniej nie retoryczne?

Aisha1969 i nikolabln lubią to.
  19. joycy74

joycy74 Nadzorca forum

Skończyłam rundę główną i kończę bo ta losowość mnie nigdy nie lubiła. Dostałam tylko i aż jedno drzewko śmigiełkowe, żadnego pikolaka, zadnego florena eh..

20. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Hejka, ja mam też 5 i uważam , że koło również słabo wpółpracuje, wypdalność zagadkowych zagród czy drzew również masakra, no i ta losowość brrr...>:(