Opinie Głodna Grażyna oberżyna

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, Środa o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

od poczatku , jak gram, wygrane byly lotria, jedynie w kalendarzu, albo jak dostajemy kod, gracze otrzymuja taka sama nagrode,

nie zazdrosmy innym graczom ze dostali cos innego,

dla mnie farma, to fajna, spokojna rozrywka, i tak gram od poczatku,

ale to tylko moje zdanie,
    ewent do srody, zbiore jeszcze co wpadnie,

2. zletrafileskotku

zletrafileskotku Książę forum

Powiem Ci tak : Czytając to wszystko - jestem przerażona tym co się dzieje z ludźmi, i społeczeństwem naprawdę..bo jesli ludzi frustruje gra, i jej losowość to jak oni funkcjonują w realnym życiu które no właśnie nie ma za grosz sprawiedliwości?-( znaczy sie wiem, bo jestem farmaceutą i widzę że wieksza czesc spoleczenstwa jest na lekach...)to jest przerażające, bo większa część osob tutaj to są wydawać by się mogło dorosli i dojrzali emocjonalni ludzie...no ale chyba jednak nie bardzo, bo jak czytam że ktoś tutaj argumentuje to graniem długo, wkłądaniem realnej kasy i nie trafieniem drzewa to tak sobie myślę...no okej-ale przecież świadomie lokujesz kasę w grę nikt Cię nie zmusza, nie każe więc po co...? no ludzie robią to świadomie, a potem mają żale do twórców gry, ja wiem ze gra trzyma się bo są ludzie którzy pakują w nią realny hajs-ale umówmy się ta gra ma byc oskocznią, jakims relaksem i nawet jeśli upadnie bo przestaniemy w nią pakować kasę to chyba świat się nie zawali ...co?...ufff się nawypisywałam xDDD.
    Ps. Do totolotka też macie pretensje że, pakujecie w niego kasę a nie wygrywacie?
    Wyyyluzujcie!

3. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

już wtedy produkty były potrzebne - SN szczególnie!!
    a jak doliczysz "przyśpieszacze" do SN....

o ile dobrze pamiętam, to kontrowersje dotyczyły grafiki baobaba
    ...że takie brzydki, pokraczny i mało atrakcyjny wizualnie....

zwykłe odsyłałem, ale dbałem o taką samą ilość zwykłych i ulepszeń

drogo to może i było - ale warto było też!!
    i w kwestii losowości baobabów, to nie było tak źle....
    12/16

;);)
    _________

_________

;);)

Kanadyjka się postarała na wejście!!, a BP nigdy się z tego nie otrząsnęło -
    próbują eventy na PST, gdzie nic nie działa oprócz qpy i H2O...

ciekaw jestem, czy kiedyś "puszczą" na G&T
    _________

4. bogusiania

bogusiania Baron forum

Koniec eventu, skrzynki Piccolo wypadają, jak szalone, dobra Grażynka podarowała aż 3 sztuki :) Sieję dalej, może jeszcze coś ciekawego wypadnie :) Powodzenia dla wszystkich :)

5. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

podobnie i u mnie jestem długoletnim graczem i na 99 karmień Grażynki prócz dwóch przypisanych pikolo otrzymałam dp, sg, sadzonki z bahamy i pełni, babeczki pinkie, kilka kuponów na kombajn, kilka chutnejów, 3 x imprezowa wejściówka. Też chciałbym otrzymać drzewka z sn czy snz, no ale niestety albo stety nie mam do nich szczęścia

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dziękuję :)
    to miłe że choć jednej osobie moje rymy poprawiają humor - a właściwie dwóm bo i mojej Mietce :pxD
    To jeszcze na koniec dnia coś z ,,optymistycznym,, zakończeniem
    Zamierzałam już Grażynie rymem fest przyłożyć
    lecz mi Mietka poradziła ten zamiar odłożyć
    -,, Szkoda pióra na tą jędzę - rzekła rezolutnie -
    Lepiej będzie kiedy jej się to żarełko utnie
    i od dzisiaj aż do środy popcornu ni grama
    tylko jeszcze te trzy sztuki daj... lub dam jej sama ,,
    No i poszła dać ten popcorn jej w grzybowym lesie
    a po chwili... aż nie wierzę gdy widzę co niesie

Minę ma zadowoloną - co i nie dziwota
    - ,, Jednak - rzecze - z tej Grażyny nie taka niecnota
    jako nam się wydawało do obecnej chwili
    jak jej postem zajrzeć w zęby to się i wysili
    Albo może jej z Olimpu doradziło które
    żeby lepiej nie zadzierać z tobą i twym piórem ,, xD:cry:xD

I to była dobra rada bo moje pióro ma pazura - a nawet szpona i to z hartowanej stali .
    - no ale żarty żartami ale ...
    ale nawet to ,,wysilenie,, Grażynki nie zmienia mojego zdania o obecnym ewencie - i wszystkich innych w których nagrody są zależne od ,,losowości,, :p

7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Na karmiłam 80 i zero Piccolo i drzewek.Odechciewa się grać i tyle.
    Same badziewie.

8. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Też jestem fanką Twojego rymującego pióra :)
    Lubię czytać te wszystkie humorystyczne wierszyki, są mega świetne :)

Gratuluję drzewa nawozowego :)

Ja nadal karmię "głodzillę" z ciągłą nadzieją na te wspaniałości, które powinna dać, ale jest bardzo skąpa, jeżeli chodzi o moje pole ;)

9. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Stały bywalec

znów jakaś zagadkowa zagroda, która da żółtą zagrodę :mad:
    Co godzinę wchodzę na farmę żeby przyspieszyć i nie ma opcji zeby ukończyć. Grzybowy las nieodblokowany, mieści się 29 małych pól, na noc zasiany bakłażan, rośliny mam 3000, ale dopiero 18 karmień... Dobrze że pnącze słabe w takim razie, ale mogliby dać baobaba, a nie wiecznie skarpety i wyskakujące żółtości z tsów

10. Matisiek200

Matisiek200 Naśladowca mistrzów

Właśnie miałem iść spać. 43/69
    Z ciekawszych rzeczy 12 florenów 4 sadzonki tajemnicze "pełniowe" i 2 piccolo. Otwarcie drugiego piccolo niesamowite :inlove:.
    Już miałem ochotę ponarzekać, że nic ciekawego nie leci xD.

11. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

chciałam wam powiedzieć że dzisiaj i mi się trafiło wielkie drzewo z Zośką co prawda karmię już ponad 100 razy i jeszcze będę karmiła bo roślinki jeszcze mam miłej niedzieli wam życzę koja dziś nocka w pracy ale to nic chociaż będę siała mroczne roślinki pod wypadajki

12. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Gratulacje! Cierpliwość została nagrodzona ;D
    U mnie dziś z rana 9 karmień, drzew brak, ale 2 piccolo wpadły (na grzybach) :)

13. wio3

wio3 Czeladnik forum

A jak odpaliłaś w 1 Sek?

Matisiek200 lubi to.
  14. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

5 szt. itemu opryskiwacz. 1 skraca czas zagród o 20%. Do zdobycia z piccolo :)

wio3 i Matisiek200 lubią to.
  15. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Jak dla mnie koniec eventu, 92 karmienia ani jednego drzewa, ani jednej skrzynki z bonusami, 3 piccolo, 18 mrocznych sadzonek, 6 na farmę, 4 na wyspę i dwa " kibelki" z potencjalną mandarybką. Nie jestem zadowolona ...

16. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Dzisiaj zebrałem 2x Piccolo i wyskoczył Cylinder IluzjonistyxD i dawno nie widziany Dyniowy Prezent xDxD

17. gradient48

gradient48 Okazjonalny autor

A mnie jakoś w ogóle te drzewa nawozowe nie kręcą. Miejsce zajmują, długo rosną, mało plonu dają. Pola potrzebuję na inne zasiewy, a SN więcej mi wpada ze skrzynek i koła.
    Mam jakieś wielkie drzewo gwarantowane ze spółdzielni, ale i tak częściej siedzi w pasku niż na polu.
    W tym evencie, póki co wpadły 3 pikolaki (kijek, wielozadaniowiec, tańczący) i całkiem sporo zagadkowych drzewek. Zagród znacznie mniej. Jestem na 50 kroku, więc spokojnie sieję dalej.

A losowość... Fakt, coraz większa. Jak zaczynałem grę, nie było jej w ogóle. Pojawiła się wraz z wprowadzeniem kolorowania zwierząt, a upowszechniła wprowadzeniem skrzynek. W sumie rozumiem tą politykę firmy, bo nawet iluzoryczna szansa na coś cennego znacząco wzmaga zainteresowanie daną skrzynią / nagrodą / eventem. Ale jeżeli takie nagrody byłyby ciągle gwarantowane, automatycznie stałyby się mniej cenne.

18. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ja skończyłam i tak jak założyłam 69 karmień i koniec.Sieję i hoduję teraz na pełni.To przynajmniej mam gwarantowane,że co zamierzałam osiągnąć to tak się stanie.Nie gram w totka z Farmą.Życzę Wam zdobycia nagród ,które sprawią satysfakcję a także miłej niedzieli.:)

19. rafal451

rafal451 Czeladnik forum

Skończone. Żadnych drzewek nie uświadczono. Uwielbiam tą losowość.

wio3 i AngelGina lubią to.
  20. karol540

karol540 Aktywny autor

na razie event mam zakończony na 69 karmieniach .Dalej coś będę siał dalej na wypadajki wiem ze słabo lecą ale cóż.
    Co do tych drzew one nigdzie mi zawalają pól stoją sobie na nowym polu z szarotek.
    Wiem że ludzi denerwuje co kto dostał szkoda zdrowia na takie pierdoły
    W życiu są ważniejsze rzeczy niż ta gra lub inne
    Czy my jesteśmy dzieci czy trochę więcej mamy lat , dzieci do tej gry by nie zajrzały ich to nudzi
    A gra jak gra ma swoje uroki raz jest lepiej raz gorzej
    Pamiętam jak pewna osoba nas ganiała z gry gasiła światło
    Ale to były inne czasy żebym wiedział co teraz przykładał się do tej gry miał bym drzewa itemy i reszta
    ale od samego początku też mnie wkurzało wszystko ale dałem sobie na luz
    Miłego wypoczynku wam życzę niedzielnego