Opinie Głodna Grażyna oberżyna

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, Środa o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Daisy44

Daisy44 Generał forum

A z jakich skrzyń tyle wejściówek? Gratuluję :inlove::D mi trafiło się nawozowe drzewko i 2 pikolo. Nie wystawiam póki co :p8)

2. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

69/69. 0 drzew. Bawię się dalej, ale wcale mi się ta zabawa nie podoba.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Sporo tutaj narzekaczy na wszechobecna losowosc(drzewka,,,zagrody etc)......tylko,ze gdyby nie ona(losowosc)..wielu z Was by nie zarobilo na targu ani grosza..a po drugie nie byloby zbyt duzej wymiany w balonie.....i wyciagania itemow petard z niego...czy tez innych potrzebnych rzeczy.....
    ale co ja tam sie znam.....

4. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Prawdopodobnie chodzi o item Dzięki za pomoc i jak zawsze losowość wejściówek. Event na ukończeniu ale o drzewkach cisza no cóż same kupony pd sg i zagadkowe drzewa .

P.S Norbi wystarczyło dopisać do drzewek rzadkość wypadania i nie byłoby problemu. Potrafią pisać apropo eventów przy hodowli czemu teraz zapomnieli ???

Ostatnie edytowanie: Wczoraj o 10:28
  5. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

To i ja coś dodam od siebie. Otóż robię wszystkie eventy bo lubię . Ten niestety zamiast cieszyć to przynosi smutek. Rozumiem że losowość mamy i tu i tam, gdzie się tylko da ale w takim evencie jak obecny to każdy kto ukończy event powinien dostać chociaż 1 drzewko nawozowe na pocieszenie. Cieszy fakt że niektórzy dostali i to nawet po kilka a nas którzy mogli cieszyć się tylko przez chwilę karmiąc Grażynę że wypadnie to upragnione drzewko ogarnia żal. No cóż więcej tu pisać?hmm wiem że nic to nie zmieni ale ponarzekać wolno,póki co chyba to nie jest zabronione.

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No tak, ale jest losowość i losowość. Moim zdaniem tym razem ta losowość za daleko poszła.

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Atenko to jesteś w tej grupie co ja ,na ponad 90 karmień zero drzewek :cry::cry:,obraziła się na nas ta Grażyna ??? tylko o co ,popcorn taki sam od wszystkich a może nasz jest już po terminie xDxDxD,no nic jeszcze mam zielska na ok.30 karmień....zobaczymy co żarłoczek da 8)8)

8. Lady_Ghost

Lady_Ghost Czeladnik forum

Ze skrzyń z imprezowymi wejściówkami, ale nie pamiętam, skąd je miałam :p Zazwyczaj dostawałam po jednej lub dwie wejściówki, więc tym razem wyjątkowy fart :D

Sprawdziłam i zgadza się - chodzi o item Dzięki za pomoc :)

9. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

Witam farmerskie duszki,
    to i ja sie pochwale,
    na obecna chwile 61 /69, dzieki kuponikom z kola,
    jak do tej pory nie narzekam, pelno ciekawych nagrod, a miedzy innymi
    2 pikolaki, jeszcze nie wystawilam, czekam na dwa pozostale z ewentu, a moze jeszcze jakis wpadnie od Grazynki, hmm,
    a z drzewek 2 kaktusy z podstawami, xl i xxl, podziekowac Grazynce,
    zbieram do konca ewentu prezenty,
    Pozdrawiam, udanych zbiorow

10. -norbijas-

Za daleko????? nawozowce zawsze byly "drogie" nawet w czasach dwoch slynnych zielonych ekspresow...kto wtedy zdobyl ich pelne laki ten wie ..ile fl oraz drzewek z tsa zabawa kosztowala....
    a teraz kazdemu??? wyjasnij mi dlaczego

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

xD no na bank jakiś przeterminowany xD ale trzymam kciuki żeby chociaż jeden trafił w jej kubki smakowe ;) ja też jeszcze mam zielska trochę to zbiorę wypadajki z nowego mrocznego badyla i pokarmię tę niewdzięcznicę :p;)

W sumie to na wielkich drzewach aż tak bardzo mi nie zależy bo super nawozów trochę mam a jak się zapasy będą kończyć to smoki i pegazy (czy co tam daje te nawozy) wystawię na jakiś czas na wyspie i znowu się uzbiera ;)

12. -mala159-

szczerze -ja mam cały czas na wyspie wystawione smoki -dają SN i pegazy -Zośkę do tego cała Leśna w baobabach z SN a na Słonecznikach baobaby z Zośką ale dla przyzwoitości chociaż po jednym drzewku ta Grażynka mogła by dać aby zamknąć mnie gębę xDxD.Za chwilę zbiór bakłażana,zobaczymy czym się popisze Grażynka 8)

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

W tamtych czasach mnie tu nie było. Sam wiesz, że zielony ekspres z wielkimi drzewami był i już się nie powtórzył.
    A SN cały czas było i jest w cenie, osoby które przyszły do gry później, na każdego nawozowca musiały ciężko zapracować, ewenty były trudne, ale nagrody gwarantowane. Moim zdaniem trochę losowości jest fajne, szczególnie, jak jest dużo prób, tak jak w kole fortuny, w TSach, czy nawet w pikolakach, ale jak losowość wchodzi do ewentów i naprawdę super nagrody są losowe to nie jest dobrze.

Ostatnie edytowanie: Wczoraj o 15:50
    krasnoludek10, tamako oraz AngelGina lubią to.
  14. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Należę do szczęśliwców zdobyłam 2 drzewa Zosi i 1 skrzynkę Piccolo w pierwszym dniu eventu na polu Pełni księżyca.Zrobiłam dopiero 48 karmień i powoli idę do przodu.Od początku nie zakładałam zdobycia nagród dodatkowych tylko to co mam zagwarantowane.BP nauczyło mnie ,że im bardziej będę się starała tym większą figę dostanę.Drzewa mam a bardzo zależy mi na Opryskiwaczach i Kosiarzach i tych z Piccolo nie dostaję.Biorę co dają i nie inwestuję w koszyki.Kiedyś zdobędę to co potrzebuję ,natomiast niedobrze się stanie gdy gracze będą zantagonizowani przez obiecanie przez BP gruszek na wierzbie.Przychodzimy na Forum pobyć razem-taką mam nadzieję.Cieszymy i dzielimy się ze sobą swoimi osiągnięciami.Jeżeli zaczniemy zazdrościć i złościć się na innych ,że w/g Nas mają lepiej to Forum przestanie istnieć.Dlaczego chcą skłócić graczy tego nie wiemy,dopingiem na pewno nie będzie losowość.Bądźmy mądrzejsi od Nich w końcu to Nasze pieniądze i to My płacimy.A czy musimy mieć wszystko? W evencie dojdę do końca i ani jednego siewu więcej.Życzę Wam wszystkim tych nawozowców bo to było zachętą do robienia eventu.

15. -norbijas-

a mnie czy innym w czasie ekspresu dawali na ladne oczy?

16. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Losowość mamy od zawsze. Czy mamy wpływ w realu na płeć dziecka czy to nie losowość dziewczynka czy chłopiec :) Nawet nie jestem zły ze drzewek nie było no cóż i tak brak już miejsca na farmie leśna obsadzona samymi drzewkami

17. abask

abask Komandor forum

A ja jestem zła na losowość bo dostaję ciągle SG i babeczki :(

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Norbi ja wtedy dopiero zaczynałam i w sumie o ile dobrze pamiętam to wtedy też była losowość ale było mnie stać na te wymiany w ekspresie tylko nie pomyślałam i pamiętam, że nie ja jedna, że te wielkie drzewa będą tak przydatne i wysyłałam je z powrotem a teraz nie ma co się licytować bo to do niczego dobrego nie prowadzi a tam gdzie jest losowość nigdy nie będzie sprawiedliwie, tak było jest i będzie, że jednemu szczęście dopisuje a innemu nie i z tym musimy się pogodzić albo jeśli ma to budzić negatywne emocje to ominąć taki event z losowością szerokim łukiem, będą przecież inne eventy :)
    A co do tych super nawozów to na kole fortuny przez długi czas można było zdobyć też w trybie zwykłym itemy, które je dają. No a jeśli ktoś wcześniej nie grał i nie zdobył "baobabów" czy itemów to już się niestety nie wróci ale może będą jeszcze inne sposoby na ich zdobycie, co raz częściej można zdobyć gwarantowane wielkie drzewa w misjach i sprawiedliwie każdy ma takie same nagrody. O tym, że teraz też ze skrzyń z towarami można uzbierać sporo SNawozów już nie wspomnę ;)

19. -mala159-

Halo halo no wrzućmy na luzzzzzzzzzzz.Każdy musiał zapracować aby mieć baobaby.Ja jestem z tych co zdobyli z expressu i kupowałam drzewka aby załadować wagoniki i modlić się aby przyszedł baobab,wtedy chyba jeszcze nikt nie myślał jakie z nich będą profity i jak bardzo się przyda :p :p.
    W eventach raczej olewałam drzewka,robiłam sporadycznie.
    Norbi myślę,że młodzi stażem Farmerzy nie dogonią nas w ilości tych drzewek ale event obecny jest losowy i .....zauważyłam,że te drzewka częściej idą do nowych Farmerów i co mają ich niewiele niż do starych stażem Farmerów obym się myliła ale raczej nie.

U mnie już 99 karmień i niestety ale tylko mogę popatrzeć jak chwalicie się drzewkami,w sumie na ta chwilę nawet nie miałabym gdzie postawić xDxDxD ale znajdzie się niedługo miejsce na Słonecznikach jak wbiję ten 40lvl ( w sumie w pasku czeka 8 baobabów na wystawienie :p :p )

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Event skończony ale zielska mi zostało,to sieję na wypadalce.Picolaki się spisały na medal :inlove:
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove: