Głośna jak myszka.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szarik60, 2 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szarik60

szarik60 Forumowy żółtodziób

Witam. Kupiłem na targu "owoc niesplika" i nie mogę go dostarczyć w do misji " Głośna jak myszka". Zauważyłem, że w stodole jet pod nazwą "owoc nieśplika". Po wejściu na misję pokazuje 0 a w stodole mam 70, a na targu też jest pod nazwą "owoc niesplika". Proszę o pomoc.

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2016
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Wybacz, że tak późno ale jakoś umknął nam Twój temat z pytaniem.
    A odnośnie niesplika to mamy na farmie Niesplik i Nieśplik japoński. W misji o której napisałeś potrzebne są owoce Niesplika a Ty być może kupiłeś na targu owoc Nieśplika japońskiego i dlatego nie możesz oddać owoców do zadania. Sprawdź to proszę i napisz czy jest tak jak myślę czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

owoc niesplika trzeba oddac do zadania, a nie nieśplika japońskiego ;)

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Czy problem został rozwiązany ? Czy autor tematu ma jeszcze jakieś pytania ?

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Nowych pytań nie przybyło, zatem temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.