Opinie Górskie przechwałki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Ładną plansze ma ten event i to tyle, jeszcze nie patrzyłam na ceny wymaganych kóz ale skoro potrzeba 500 sztuk super paszy na "wypadajke" to ja dziękuje. Nie robiłam neonowych pand tak mnie sknerstwo trzyma. Mam kozy mam kozice mam farme w demolce jeszcze po poprzednim evencie ale się nie skusze tylko pnącze mogłoby mnie zmusić do wydawania super pasz a pnącze super słabe (chyba,ze ktoś z jakiegoś powodu ciągle ma oazy miłości w użyciu i milion super pasz).Pozdrawiam wszystkich chomikujących super pasze (na trudne czasy lub super event) i życze powodzenia grającym. Ja ide robić porządek na farmie by zapełnic stodołę owocami i zwierzakami koniec z sianiem i podlewaniem 8)8)8):)

2. opel57

opel57 Zaawansowany

witam jak masz targ 31 to kozicami cię poratuje...

oset53 i Wrzosowisko3 lubią to.
  3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Bardziej napakowanego eventu jeszcze nie widziałem...
    To za mało że ten ev jest trudny, jest bardzo trudny!
    Wymagania są bardzo duże, sama ilość karabinków już powala, bo trzeba wydać masę SP.
    Czy robię ten event czy nie, to jeszcze nie wiem. Jedynym plusem jest, że nie trzeba tym razem siać trylionów badyla.
    No i skrzynia morskich zwierząt, do której niektórzy pruli żyły żeby ją zdobyć, jest teraz do zdobycia za tylko 10 orłów.......

Nutka, oset53, 6elka4 i dalsza osoba lubią to.
  4. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry ale wcale nie trzeba cukrowej wydawać bo ona kieruje do( 7 ZB )można się bez nich obejść a twardziel tak jak najbardziej bo kieruje do pnącza na początek ważne by zrobić nr:1-2-4(item daje dynamit co 8 godz)-6-22-24(item daje czekan co 8 godz.)da nam to na początku uzbieranie wymaganej ilości dynamitu i czekanów.

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

On nie jest trudny.Wymaga sp,ale też nie jakiś kosmicznych ilości.Raczej nagrody nie są ciekawe.

gretag, -toja_71- oraz oset53 lubią to.
  6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Niestety. 21

gretag lubi to.
  7. opel57

opel57 Zaawansowany

Szkoda. Powodzenia

gretag i Sookie lubią to.
  8. mahartka

mahartka Baron forum

oo!!
    zrobiłam swoją rozpiskę i się okazało, że Twoją drogą zaoszczędzę sporo klonowań nie potrzebując tyle karabinków w drodze po jedne z niespodzianek :) w ogóle nie widziałam tego połączenia którego użyłaś :) super !

gretag, 6elka4 oraz dotikampo lubią to.
  9. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Myślałam, że koza cukrowa siedzi na drzewie mądrości, ale niestety nie:p. Tylko jakaś latająca. Ponieważ mam całe drzewo odkryte to nawet tej kozy nie dostanę. A szkoda. Powinna być możliwość wielokrotnego odkrywania tych rzeczy;). Byłoby super.

Azile, gretag oraz 6elka4 lubią to.
  10. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik gumofilce zdjął i eventu nie dotknie nawet jednym paluchem od stopki. Mam wszystko do eventuxD ale nie robię bo wolę poleżeć na zielonych pastwiskachxD

11. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Gorąco popieram podejście do tego eventu. Nagrody nie powalają. Kozicy co daje 7 bananów też nie mam, nie mówiąc już o tej kozie cukrowej.

Daisy44 lubi to.
  12. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

mam pytanie kto robi w warsztaciku szczoteczki?

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Krokodyle na wyspie.

14. sorbon70

sorbon70 Okazjonalny autor

A co to kozica? Czy to zagroda? Jak tak to nie mam ;(

15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Przeczytałam u Niemców fajny komentarz wyjaśniający, co BP chciało osiągnąć tym eventem. Otóż BP chciało uniknąć przeciążenia serwerów i chyba swój cel osiągniexD

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Kilka dni temu,była do zdobycia w pociągu.

gretag lubi to.
  17. iskierka57

iskierka57 Okazjonalny autor

Była w pociągu , ale ja należę do pechowców i.... Na targu nie ma .

Poziom 99 i eventu nie budiet :p

Kwiryna lubi to.
  18. magdalena

magdalena Weteran forum

A ja na przekór zrobię ewent jak zawsze każdy robię od lat.

Młyn na farmie kręci SP cały czas od lat, a pasze dla zwierząt zawsze kupuję.
    Boję się, że jak ewent odpuszczę to inne też będę odpuszczała.
    Kozice i bażanty mam chociaż nie kupuję kibelków od lat, od kiedy są pakiety i losowości, a ja nigdy nowości nie trafiam.

Uwaga moja jest taka, że zawsze ewenty były do wykonania dla wszystkich, co chcieli i mieli chęci, a teraz do wybranych.
    Ostatniego ewentu też nie zrobiłam do końca, chociaż zawsze kończę ewenty i miała bym czym skończyć, ale wypaplać SN gromadzony od lat :oops: ...

19. 6elka4

6elka4 Baron forum

Proponuję tak sknocić jeszcze event przedświąteczny,potem ,świąteczny i na pewno swój cel osiągnąxDxDxD:cry:

20. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

4 godzine BB? w szoku jestem, po co wogóle dawać BB jak tylko na kilka godzin? a może wkradł się błąd jakiś?

skąd wiecie jaki macie targ?

a w temacie, to zrobię co będę w stanie, na luzie i bez spiny, tylko muszę policzyć gdzie najtaniej będzie się wspinać i złazić, po wstępnych obliczeniach czas przejść do realnych

gretag lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.